Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Eski Bakan Matkap'tan Özgür Özel'e Kutlama Ziyareti

Yayınlanma Tarihi : 11.11.2023 22:37 Bu haber 217 defa okundu

Eski Bakanlardan Nihat Matkap, CHP Genel Başkanlığına seçilen Özgür Özel’e kutlama ziyaretinde bulundu. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Eski Bakan Matkap'tan Özgür Özel'e Kutlama Ziyareti

Matkap, yayınladığı mesajda, "CHP Genel Başkanlığına seçilen sayın Özgür Özel'e  ve partimize sonsuz başarılar diliyorum" dedi. 

Ulu Önder Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümü dolayısıyla da mesaj yayınlayan Nihat Matkap, "Coğrafyamızda yer alan ülkeler Irak, İran, Suriye, Lübnan, Mısır, İsrail ve Filistin’deki iç ve dış savaşları, dökülen kan ve gözyaşları gördükçe ülkemizin kurucu önderi Mustafa Kemal Atatürk’e hayranlık ve minnet duygularım katlanarak büyüyor. Ruhu şad olsun" dedi.

NİHAT MATKAP KİMDİR?

1991 yılında Sosyal Demokrat Halkçı Parti Hatay Birinci Bölge Milletvekili olarak başlayan Matkap, Sosyal Demokrat Halk Partisi Meclis Grup Başkanvekilliği, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Saymanlığı görevlerinde bulundu. 1994-1995 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevinde bulundu. CHP Örgütlenme ve Örgüt Yönetimleri Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapmış ve 30 Temmuz 2012 tarihinden itibaren Cumhuriyet Halk Partisi STK ve Diğer Meslek Kuruluşlarından sorumlu Genel Başkan yardımcısı olmuştur.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol