Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Depremzedeye Her Yerde Işkence!

Yayınlanma Tarihi : 17.11.2023 11:02 Bu haber 165 defa okundu

Hatay'ın Antakya ilçesinde çeşitli işlemleri nedeniyle PTT önünde sıra bekleyen vatandaşlar uzun kuyruk oluşturdu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Depremzedeye Her Yerde Işkence!

Vali Ürgen Alanında kurulan 'İstanbul-Hatay Kardeşlik Çarşısı Millet Bahçesi önünde işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlar, uzun kuyruk oluşturarak, saatlerce sıra beklediler. Depremzedeye Her Yerde Işkence!

Sabahın erken saatlerinden itibaren PTT önünde kuyruğa giren vatandaşlar, şube sayısının yetersiz oluşundan yakındı.Depremzedeye Her Yerde Işkence!

Deprem sonrası her türlü sıkıntıyı yaşadıklarını anlatan vatandaşlar, yapılan uygulamaya tepki göstererek, "Depremzedelere kolaylık gösterilmiyor. Bir şube daha açmak çok mu zor? Bizlere böyle eziyet çektiriliyor" dediler.

Vatandaşlar, her defasında PTT önünde uzun kuyruklar oluşturduğunu belirterek PTT’nin şube ve vezne sayılarını arttırması gerektiğine dikkat çektiler.

PTT’de her zaman yoğunluk olduğunu belirten vatandaşlar; “Emekliler, ikramiyelerini, kimileri faturalarını, kimileri de işlem için PTT'ye geliyor. PTT’nin önü her zaman böyle. Ne zaman gelirseniz gelin, bu kuyrukları görürsünüz. Herkes görüyor ama yetkililer görmüyor. PTT sayısı az arttırabilirler. Çünkü burada sadece maaşını almaya gelenler yok. Çoğu kişi fatura ödemek için geliyor. Böyle olunca bizlerde mağdur oluyoruz. Burada saatlerce bekleyen kişiler oluyor. Depremzedenin yaşamını kolaylaştıracak hizmetler bekliyoruz. Yetkililerden sesimizi duymalarını istiyoruz” dediler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol