Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Çalışkan: Seçimlere Kazanmak Için Girilir!

Yayınlanma Tarihi : 18.02.2024 12:22 Bu haber 129 defa okundu

Deprem felaketiyle yıkılan Hatay’da Mayıs 2023 seçimlerinde Milletvekili seçilen Saadet Partili Necmettin Çalışkan da Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını üçüncü yol, seçenek olarak kamuoyuna duyurdu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Çalışkan: Seçimlere Kazanmak Için Girilir!

TBMM Grup toplantısında Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu da katılımıyla Gelecek ve Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı deklere edilen Milletvekili Necmettin Çalışkan “Seçimlere kazanmak için girilir, ben de Allah’ın izniyle Hatay’da bunu başarmak üzere mücadeleye giriyorum” dedi.

Gelecek ve Saadet Partilerinin Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilen Milletvekili Necmettin Çalışkan “Hatay gerçekten ihmal edilmiş, üvey evlat muamelesi görmüş, deprem acısını en fazla hisseden bir şehir. Hatay’da Reyhanlı’nın, Samandağ’ının, Yayladağı’nın, Arsuz’un problemlerini çözmek üzere yola çıkıyoruz. Nakliyeci sektörünün, narenciyecinin, ayakkabı sektörünün bütün kesimlerin dertlerine, problemlerine deva olmak üzere çıkıyorum. Yine şunu arz etmek isterim ki, Hatay'da üç dönem milletvekilliği ve üç dönem belediye başkanlığı yapanların hiçbir izinin olmadığı bir yerde, üçüncü bir yol olarak yola çıkıyorum. Saadet gelecek grubumuzun bu seçimde alacağı her bir oy, Gazze’ye gemi gönderenlere İsrail’e destek olmak üzere gemi gönderenlere vurulan bir tokattır, Filistin halkına destektir” şeklinde konuştu.

Bu seçimin sıradan bir seçim olmadığını vurgulayan Gelecek-Saadet Partisi HBB Başkan adayı Necmettin Çalışkan “1 Nisan itibariyle Türkiye’de siyaset yeniden dizayn edilecektir. Bu da hep bizlerin hep birlikte yapacağı mücadeleyle gerçekleyecektir. Sembolik olarak yola çıkıyor değil, aksine kazanmak için, başarmak için Hatay’a tüm deprem bölgesine hizmet etmek, deprem bölgesinde algılarla yok edilmesine müsaade etmemek için birlikte başarmak için, Birlikte Hatay'ı yeniden inşa edelim!” diye konuştu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol