Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Bundan sonra her maçımız final

Yayınlanma Tarihi : 09.03.2016 00:00 Bu haber 975 defa okundu

Hatayspor teknik direktörü Bayram Toysal

Paylaş Paylaş Paylaş
Bundan sonra her maçımız final

Bundan sonra her maçımız final

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Hatayspor teknik direktörü Bayram Toysal, ligde bundan sonra oynayacakları her maçın final niteliğini taşıdığını söyledi.

Genç teknik adam, yaptığı yazılı açıklamada, ligdeki konumları bakımından zararlı olan bir haftayı geride bıraktıklarını ve kaybettikleri için üzüntülü olduklarını ifade etti.

Gerçeğe bakacak olursak geçen hafta deplasmanda oynadıkları Sarıyer maçının pozitif geçtiğini, pozisyon bulma bakımından rakipten daha iyi olduklarını belirten Toysal, şöyle devam etti:

“Fakat son vuruşlardaki beceriksizliğimiz bu maçta da kendini gösterdi. Maçın 60 dakikasına kadar hem oyun, hem de pozisyon açısından sahada tek hakimiyetin bizde olduğunu söyleyebilirim. Yediğimiz ilk gol çok basit, ikinci golde komedi filmlerini aratmayan cinstendi. Çok basit yenilen iki golden sonra saha içerisinde aldığımız rizikolarda işe yaramayınca sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan bir oyun sergilememize rağmen maalesef iyi oynayana puan vermiyorlar misali Sarıyer maçını kaybettik ve haftayı diğer rakiplerimizin kazandığı dönemde çok zararlı kapatmış olduk. Sezonun ikinci yarıları çok zor geçer bizim içinde aynı şekilde zor geçiyor gönül ister ki 3 ya da 4 maç alıp önümüzü daha net görelim ama olmadı. Aslında olabilecek pozisyonlar oldu ama beceriksizlikten öteye geçemedik. Demek ki daha iyi konsantre olmamız daha çok mücadele etmemiz ve rakipten daha çok istememiz gerekiyor. Oyun ve fiziksel anlamda sıkıntı kalmadı, eğer futbol topunu iki direk arasına sokabilirsek işte o zaman önümüzü daha iyi görmüş olacağız. Futbolcuların istek ve arzuları iyi fakat daha iyi konsantre olmaları daha çok mücadele etmeleri gerekiyor ki ancak istediğimiz hedefe varalım. Yoksa işimiz hiç kolay değil. Bundan sonra ligde oynayacağımız her maç final niteliği taşıyor. Herkesin daha çok sorumluluk alarak kötü olan pozisyonumuzu iyiye çevirmenin hesabını yapması lazım.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol