Hatay Mahalli Haber
MENÜ

BAYAN VOLEYBOL TAKIMI İKİNCİ OLDU

Yayınlanma Tarihi : 07.03.2016 00:00 Bu haber 984 defa okundu

BAYAN VOLEYBOL TAKIMI İKİNCİ OLDU

Paylaş Paylaş Paylaş
BAYAN VOLEYBOL TAKIMI İKİNCİ OLDU

 

Antakya Belediyesi Bayan Voleybol Takımı Kahramanmaraş ilinde katıldığı Bölgesel Lig Voleybol Turnuvası’ndan ikincilik ile döndü.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci büyük gurur yaşadıklarını ifade ettiği açıklamasında şunları kaydetti; “ Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren bayan voleybol takımımız Kahramanmaraş ilinde düzenlenen Bayan Voleybol Bölgesel Lig turnuvalarından ikincilik ile dönerek bizlere büyük gurur yaşattı. Bayan voleybol takımımız girmiş olduğu karşılaşmalarda sırasıyla Gaziantep Gençlik Spor Kulübü’nü 3 – 0, Adıyaman Gençlik Spor Kulübü’nü 3 – 0 yenerek finale yükselmeyi başararak ilimizi temsil ettiler. Final maçında Şanlıurfa Memleket Gençlik Spor Kulübü ile karşılaşmalarında 3 – 2 skor ile bölge ikincisi olan bayan voleybol takımımızı yürekten kutluyorum.

Antakya Belediyesi olarak öz kaynaklarımızla, dışarıdan transfer yapmadan Antakya’lı gençlerimizi yetiştirerek kurduğumuz tüm spor ekiplerimiz ile buna benzer gururlar yaşamayı arzu ediyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla kurduğumuz Gençlik Spor Kulübümüz ile spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz.”

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol