Hatay Mahalli Haber
MENÜ

BAŞKAN SAVAŞ, KÖPRÜ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Yayınlanma Tarihi : 10.02.2016 00:00 Bu haber 851 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB ekipleri tarafından Altınçay Mahallesi’ne yapılan köprü çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
BAŞKAN SAVAŞ, KÖPRÜ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın il genelinde gerçekleştirdiği önemli çalışmalar kapsamında kısa zaman önce Antakya İlçesine bağlı Altınçay Mahallesi’ne yeni bir köprü kazandırmak için hızlı bir şekilde çalışan ekipler, vatandaşların ihtiyacına cevap verecek bu çalışmayı da kısa bir süre zarfında tamamlamayı hedefliyor.

KÖPRÜNÜN %35’İ TAMAMLANDI

13 metre genişliğinde ve 30 metre uzunluğunda kazık temelli inşa edilen köprü ile birlikte önemli bir güzergâhtaki ulaşım problemini ortadan kaldıracak olan HBB ekiplerinin bu çalışması, mahalle sakinleri ile köprüyü sık kullanan vatandaşlardan büyük takdir topladı.

Başkan Savaş, Antakya’nın en işlek mahallelerinden biri olan Altınçay Mahallesi’ne başlatılan yeni köprü yapım çalışmalarının %35’lik bölümünü tamamlayan HBB ekiplerine, ulaşımı rahatlatmak anlamında girişilen bir hizmeti daha vatandaşların hizmetine kısa bir zamanda sunmaları ve Hatay genelindeki kapsamlı çalışmalarını ivedilikle sürdürmelerini istedi.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Yapılan yeni köprü ile mahalledeki ulaşımın rahatlayacağını kaydeden HBB ekipleri, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağının müjdesini verdi. Mahalle sakinleri projeyi kısa bir zamanda uygulanma aşamasına getirerek ayrım gözetmeksizin hizmet sunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol