Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Adem Yeşildal Verdiği Sözü Unuttu!

Yayınlanma Tarihi : 17.11.2023 10:43 Bu haber 214 defa okundu

Hatay'da deprem sonrası esnafın tekrar ayağa kalkması için oluşturulan çarşıda verilen sözlerin yerine getirilmemesi tepkilere yol açtı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Adem Yeşildal Verdiği Sözü Unuttu!

Vali Ürgen Alanında kurulan 'İstanbul-Hatay Kardeşlik Çarşısı Millet Bahçesi'nde esnafı ziyaret ederek, "Sizlerden ilk aşamada yılbaşına kadar elektrik ücreti alınmayacak, sizlere destek olacağız. Sayın Valimizden de görüştüm ve onayını aldım" diyen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal'ın verilen sözü yerine getirmemekle eleştiriliyor.Adem Yeşildal Verdiği Sözü Unuttu!

Çarşı esnafı, Hatay Milletvekili Adem Yeşildal'ın verdiği sözü unuttuğuna dikkat çekerek, “Esnafa verilen sözler tutulmuyor. Millet bahçesi esnaflarına prefabrik işyeri verip belli bir süre elektrik parası alınmayacağı söylemesine rağmen tüm çarşıya geçmişe dönük yüklü miktarda elektrik borçları fatura edildi. Esnaf ayakta kalkmakta güçlük yaşarken bir darbede elektrikten yedi. Hatay Milletvekili bizlere söz vermişti. Valimizden de görüştüğünü söylemişti, ne oldu? Neden bizi aldattılar? Özellikle yaşadığımız bu sıkıntılı süreçte bize yapılan uygulamayı unutmayacağız, siyasilere güvenilmeyeceğini bir kez daha anladık. Bizde vakti ve zamanı geldiğinde bize verdikleri sözleri unutanlara gereğini yaparız" diye konuştular.

ESNAFA FATURALAR GELDİ

Elektrik faturalarının gelmeye başladığını ifade eden esnaf, "Faturaları ödemezsek elektriklerimiz kesilecek. Kesinti yapılarsa biz burada nasıl çalışacağız. Bu kadar kısa sürede bize zorluk çıkarılacağını tahmin etmemiştik, depremzede esnaf olduğumuz unutuldu, galiba" dediler.

Çarşı esnafı, Hatay Valisine seslenerek, olaya el atmasını, esnafın zor durumda olduğunu belirttiler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol