Hatay Mahalli Haber
MENÜ

20 Bin Taraftarı Tribünde Istiyorum

Yayınlanma Tarihi : 21.12.2022 20:41 Bu haber 221 defa okundu

Atakaş Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, Giresunspor maçı öncesi taraftarlara tribünleri doldurmaları çağrısında bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
20 Bin Taraftarı Tribünde Istiyorum

Genç çalıştırıcı, İkon tanıtım programına katılan taraftarlarla bir araya gelerek Cumartesi günkü karşılaşmanın önemine dikkat çekti ve 20 bin taraftarı maçta görmek istediğini vurguladı.

Dünya Kupası arasında lige iyi bir hazırlık dönemi geçirerek hazırlandıklarına dikkat çeken teknik direktör Volkan Demirel, oynadıkları özel maçlarda da takımını eksiklerini gördüklerini belirtti.

43 günlük aradan sonra yeniden lige kaldıkları yerden devam edeceklerini belirten Volkan Demirel, “Şimdi bizi zorlu bir fikstür programı bekliyor ve ilk etapta Giresunspor ile sahamızda oynayacağımız maçı kayıpsız geçmek istiyoruz. Taraftarımızın bizi böylesi bir günde yalnız bırakmamalı. Tribünde 20 bin taraftarın desteğini bekliyorum demiyorum, istiyorum, diyorum. Sadece Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş maçında 20 bin seyirci gelmemeli, her maçımıza 20 bin taraftar gelmelidir. Hatayspor taraftarıyla büyük bir camia olur, bunu göstermeliyiz. Taraftarımız bu çağrımıza olumlu cevap verecektir ve Giresunspor maçında tribünde yerini alacaktır. Bunu taraftarımızdan istiyorum” diye konuştu.

Rakiplerinin iyi oyunculardan kurulu olduğunu ifade eden teknik direktör Volkan Demirel, “Zor bir maç olacak, zaten artık kolay maç yok. Tüm takımlar dünya kupası arasında eksiklerini görerek, tamamlamaya çalıştı. Zorlu bir süreçten geçeceğiz, başarmak için vargücümüzle çalışacağız” dedi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol