Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Yaşlıların bakımını ücretsiz yaptılar

Yayınlanma Tarihi : 18.08.2016 00:00 Bu haber 756 defa okundu

Hatay Huzurevi sakinlerinin her türlü kişisel bakım hizmetlerini hiçbir çıkar gözetmeksizin belli periyodlar ile gerçekleştiren Huzurevinin manevi evlatları, güzel bir etkinliğe imza attılar.

Paylaş Paylaş Paylaş
Yaşlıların bakımını ücretsiz yaptılar

Girente Güzellik Salonu İşletmecisi Fatma Girente’nin önderliğinde Temizsoy Erkek Kuaförü işletmecisi Ali Temizsoy ve CafCaf Erkek Kuaförü işletmecisi Lütfü Karakuş’un gerçekleştirdikleri kişisel bakım programından huzurevi sakinlerinin memnuniyetleri gözlerinden okunuyordu.

Hatay Huzurevi Müdürü Necmiddin Türkmen, Antakya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ali Mansuroğlu, Antakya Berberler ve Kuaförler Odası yönetim kurulu üyesi Bekir Yılmaz’ın da katıldığı programda Huzurevi sakinlerinin bakımları yapıldı.

Geleneksel hale getirilen bu etkinliklerden dolayı memnuniyetini dile getiren Hatay Huzurevi Müdürü Necmiddin Türkmen, Fatma Girente ve arkadaşlarına yapmış oldukları bu anlamlı işten dolayı teşekkür ederken Huzurevi serasında yetiştirdikleri güllerden hediye etti.

Girente Güzellik Salonu İşletmecisi Fatma Girente, yaptıkları işten son derece keyif aldıklarını vurguladı.

Girente; “Huzurevinde kalan yaşlılarımızın kimi sahipsiz kimi de bakıma muhtaç. Bunun yanında çok şefkatli ve duygusallar. Yapılan bakım sonrası o kadar çok mutlu oluyorlar ki, onların gözlerindeki ışıltıyı herkesin görmesini isterdim. Arkadaşlarım Ali Temizsoy, Lütfü Karakuş ile birlikte hiçbir beklenti içerisine girmeden bu işi yapıyoruz. Dualarını almak ve yüzlerini gülerken görmek bizlere yetiyor. Ayrıca Hatay Huzurevi Müdürü Necmiddin Türkmen ve çalışanlar, orada kalan yaşlılarımıza karşı çok ilgili ve sevgi dolu bakıyorlar. Onların sohbet etmeye ve ilgiye ihtiyacı var. Bu nedenle vatandaşlarımızın bu konuda daha duyarlı olmalarını bekliyorum” dedi.

Yapılan bu anlamlı işin takdire şayan olduğunu ifade eden Antakya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ali Mansuroğlu, Fatma Girente ve arkadaşlarını yürekten kutladı.

Kişisel bakımları yapılan Huzurevi sakinleri manevi evlatlarına teşekkür ederek bol bol dua ettiler.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol