Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Vali Atanın iade i ziyaretleri sürüyor

Yayınlanma Tarihi : 18.01.2017 00:00 Bu haber 528 defa okundu

Hatay Valisi  Erdal Ata, Hatay Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, İnşaat Mühendisleri Odası ile Mimarlar Odasına iade-i ziyarette bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Vali Atanın iade i ziyaretleri sürüyor

Ziyaretler kapsamında Vali Ata ilk olarak Hatay Mali Müşavirler Odasını ziyaret ederek Oda Başkanı Tahsin Kırık ile bir süre görüştü.

ATA: MUHASEBECİLER ÖNEMLİ GÖREVLER YÜRÜTÜYOR

Mali müşavirlik mesleğinin önemine değinen Vali Ata mali müşavirlerimizin; ticari işlem yapan kişi, resmi ve özel kurumların gelir-gider işlemlerinin kayıt altına alınması, bu işletmelerin üzerlerine düşen vergi beyannamelerinin düzenlenmesi, vergi daireleri ile işletmeler arasındaki bağlantıların sağlanması gibi önemli görevleri yürüttüklerini belirtti.

Başkan Kırık ise Vali Ata’nın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek Oda faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Vali Ata Mali Müşavirler Odasından ayrıldıktan sonra İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Selim Harbiyeli’ye iade-i ziyarette bulundu.

İNŞAAT MÜHENDİSLERİNE ÖNMELİ GÖREVLER DÜŞÜYOR

Ziyarette konuşan Vali Ata, Türkiye’nin büyük kentlerinin hemen hepsinin kentleşme açısından gelişiminin, kuruldukları bölgenin doğal özelliklerinin çok fazla dikkate alınmadan gerçekleştiğini dile getiren Vali Ata, çağdaş kentleşmenin bir gereği olan akılcı bir kent planlamasında inşaat mühendislerine önemli görevler düştüğünü belirtti.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Selim Harbiyeli ise ziyaretinden dolayı Vali Ata’ya teşekkürlerini iletti.

MİMARLAR ÖNEMLİ GÖREVLER İCRA EDİYORLAR

Hatay Valisi Erdal Ata son olarak Mimarlar Odasını ziyaret ederek Başkan Mustafa Özçelik ile görüştü. Vali Ata ziyarette yaptığı konuşmada mimarların özellikle belediyeler ve vatandaşlarımız açısından önemli bir görevi icra ettiğini vurgulayarak inşaat mühendisleri ile beraber mimarların illerin şekillenmesinde önemli bir payının olduğunu belirtti.

Mustafa Özçelik ise ziyaretinden dolayı Vali Ata’ya teşekkür ederek oda faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol