Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Başkan Öntürk Hassa Teşkilat Binası Açılışına Katıldı

Yayınlanma Tarihi : 22.04.2025 05:15 Bu haber 41 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Başkanı Mehmet Öntürk AK Parti Hassa İlçe Başkanlığı Teşkilatı binasının açılış törenine katıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Başkan Öntürk Hassa Teşkilat Binası Açılışına Katıldı

AK Parti Hassa İlçe Başkanlığı binasının açılışı HBB Başkanı Mehmet Öntürk, Hassa Belediye Başkanı Selahattin Çolak, AK Parti İl Başkanı Mustafa Erdoğan, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Fatmagül Çalım, MHP İlçe Başkanı Eyüp Tufan, teşkilat üyeleri ve vatandaşların da katılımıyla geçekleştirildi.Başkan Öntürk Hassa Teşkilat Binası Açılışına Katıldı

Hassa’da Konutlar Tamamlandı

Açılış töreninde konuşan HBB Başkanı Öntürk, deprem sonrası verdikleri “depremde evlerini kaybeden bütün vatandaşlarımız konutlarına yerleşmeden biz teşkilatlarımıza bina yapmayacağız” sözünü hatırlatarak, Hassa’da konut ihtiyacının kalmadığını ve yaklaşık 700 konut fazla yapıldığını kaydetti.

Başkan Öntürk, “Şu an Hassamız ayağa kalktı elhamdülillah. Akbez'de ve Aktepe'de yapılan konutlarla 700'de fazla konutumuzla deprem meselesini çözmüş bulunmaktayız. Biz hizmet için buradayız. Yol, su, altyapı projeleriyle ilçede ciddi çalışmalarımız var. Geçen yıl Aktepe'nin merkezi yapıldı, bu yıl hassa'nın merkezi yapılacak. Akbez yapılıyor, devam edecek. Ardıçlı yapılacak, Söğüt yapılıyor hepsi yavaş yavaş onarılıyor ve şehir yeniden ayağa kalkıyor.” Dedi.

Hassa'da kreş, çok amaçlı salon, spor sahaları yaptıklarını dile getiren HBB Başkanı Öntürk, hizmetlerin gelecek yıllarda da artarak devam edeceğinin altını çizdi.

Bir yandan kendilerinin hizmet verdiğini diğer yandan da hükümet binası, sağlık ocakları, okul gibi projelerinde merkezi hükümet tarafından yapıldığını vurgulayan Başkan Mehmet Öntürk, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Şehrimizi el birliği ile ayağa kaldırıyoruz. Gönül birliği ile ayrı gayrı demeden bu memlekete bu davaya hizmet ediyor ve etmeye devam edeceğiz. İlçe binamız hayırlı mübarek olsun.” 

227 Bin Vatandaştan 100 Bin Kişi Evlerine Taşındı

Ak Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan da il genelinde konteynerlerde yaşayan 227 bin vatandaştan 100 bin’inin yuvalarına kavuştuğunu, Hassa ilçesinde konut ihtiyacının fazlasıyla tamamlandığını kaydederek ilçe binasının hayırlı olması temennisinde bulundu. 

AK Parti İlçe Başkanı Halil Ersen Doğan ilçe binasının tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından protokol üyelerinin katılımıyla kurdela kesilerek teşkilat binasının açılışı gerçekleştirildi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol