Hatay Mahalli Haber
MENÜ

SİZ HİÇ ŞİİR AVINA KATILDINIZ MI

Yayınlanma Tarihi : 25.03.2016 00:00 Bu haber 879 defa okundu

TED Hatay Koleji 4.sınıf öğrencileri bu akşam "Kütüphanede Bir Gece" etkinliği kapsamında "Şiir Avı" oyununda doyasıya eğlendiler. Okulun karanlık koridorları öğrenciler fenerleri ile aydınlandı, neşeli kahkahaları ile çınladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
SİZ HİÇ ŞİİR AVINA KATILDINIZ MI

Kütüphane Kampımızda cep telefonu, playstation, tablet, televizyon gibi hiç bir teknolojik araç yok. Geleneksel gölge oyunu, nostaljik çocuk oyunları var. 4.sınıf öğrencileri çocuk kitapları yazarı Sn. Fatih Erdoğan ile öykü yazma ve kitap kapağı tasarımı atölyesinde çalışıyorlar...
Kütüphane kampında etkinliklerde yorulan öğrenciler ara öğünleri ile güç topladılar. Öğrenciler şimdi mendil kapmaca oyunu ile çocukluklarını yaşıyor, eğleniyorlar. Kütüphane kampında uyku öncesi Masalcı Dede ile drama yöntemiyle masal canlandırıldı. Etkinliklerle dolu unutulmaz bir geceyi hep birlikte yaşadılar. Şimdi uyku zamanı. Kütüphane kampımızda uyku öncesi Masalcı Dede ile drama yöntemiyle masal canlandırıldı. Etkinliklerle dolu unutulmaz bir geceyi hep birlikte yaşadı. Şimdi uyku zamanı. Kütüphane kampında matları, uyku tulumlarını, battaniyelerini serdiler, pijamalarını giydiler ve uykuya hazırlar. Tüm öğrencilere iyi geceler. Sabahın ilk ışıkları ile uyanan minik kampçılar hızlı bir toparlanmanın ardından sabah sporu ile güne başladılar.
Öğrenciler günün en önemli öğünü olan kahvaltı için yemekhaneye neşe içerisinde indiler. Kendileri için hazırlanmış birbirinden lezzetli yemekleri afiyetle yediler.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol