Hatay Mahalli Haber
MENÜ

SCAPINİN DOLAPLARI TED HATAY SAHNESİNDE

Yayınlanma Tarihi : 26.03.2016 00:00 Bu haber 858 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), il genelinde vatandaşların huzur ve refahı noktasında sunduğu hizmetlerin yanı sıra kültür ve sanat faaliyetleri de ekleyerek insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı bağlamında fark yaratmaya devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
SCAPINİN DOLAPLARI TED HATAY SAHNESİNDE

 

HBB Şehir Tiyatrosu, sahnelenmesinden itibaren halkın büyük beğenisiyle izlenen ve yeniden sahnelenmesi tönünde defalarca talep gelen "SCAPIN'IN DOLAPLARI" adlı tek perdelik komedi oyununu, 25 Mart Cuma günü bu kez TED Hatay Koleji'nde sanatseverlerle buluşturdu.

 

SANATÇILARIN PERFORMANSI AYAKTA ALKIŞLANDI

 

TED Hatay Koleji Mehmet Özat Kültür Salonu'nda gerçekleştirilen tiyatro etkinliğine kolejin, Genel Koordinatörü Serdar Aydın, İlkokul Müdürü Tuncay Göksu, öğrencileri, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

 

Moliere’nin 17’nci yüzyılda yazdığı muhteşem eserden HBB Şehir Tiyatrosu’nca uyarlanarak sahneye taşınan ve başarılı sanatçı Serdar Sarıkaya’nın yönettiği sahne performansı yüksek oyun, izleyenlerden tam not aldı.

 

Tiyatro kültürü HBB Şehir Tiyatrosu ile adeta yeniden şekillenen Hataylı vatandaşlar, sanat dolu bir akşam yaşatan başarılı sanatçıları dakikalarca ayakta alkışladı.

 

AYDIN'DAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

 

HBB Şehir Tiyatrosu'nun ayakta alkışlanan performansı sonrasında açıklama yapan kolej koordinatörü Aydın, ” Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle bizleri kırmayıp bu keyifli oyunu sahnelemek için Hatay Bütükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğünde okulumuza gelen HBB Şehir Tiyatrosu'na sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Bu güzel ekibin Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutlayarak, perdelerinin hiç kapanmamasını diliyorum " şeklinde konuştu.

 

BAŞARILI SANATÇILARINA TEŞEKKÜR BELGESİ

 

Konuşmanın ardından, TED Hatay Koleji Genel Koordinatörü Serdar Aydın ve kolejin İlkokul Müdürü Tuncay Göksu, HBB Şehir Tiyatrosu'nun başarılı sanatçılarına sahneledikleri keyifli oyun ve muhteşem performanslarına istinaden teşekkür belgesi takdim etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol