Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Partimizi en yüksek noktaya taşımaya kararlıyız

Yayınlanma Tarihi : 14.06.2016 00:00 Bu haber 982 defa okundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek için 81 ilden gelen partililer Ankara'da genel merkez önünde toplandı.  Ankara’da genel merkez önünde toplanan partililer, Kılıçdaroğlu’nun yalnız olmadığı mesajını verdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Partimizi en yüksek noktaya taşımaya kararlıyız

Hatay CHP İl Başkanı Mehmet Güzelmansur Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek için İl yönetimi ile Ankara’da genel merkez önünde erken saatlerde yerini aldı... İl başkanımız Sayın Mehmet Güzelmansur saygınlığı, başarısı ve birleştirici gücü ile Hatay Halkını temsilen CHP Genel merkezinde Genel başkanımız Kılıçdaroğlu’na desteğini yürekten sundu.

Güzelmansur, CHP’nin Birleştirici Gücü olarak verdiği mesajda; “Tüm olumsuzluklara rağmen demokrasi, özgürlük, barış ve adalet, eşitlik alanlarında, Saray ve AKP iktidarının ağır saldırılarına ve zulmüne rağmen mücadelenin içinde olacağız. Bizler bugün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na şehit cenazesinde atılan merminin hesabını sormaya geldik Parti yöneticilerimizle beraber buradayız desteğimiz her zaman aktif bir şekilde sürecek partimizi en yüksek noktaya taşımaya kararlıyız” dedi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol