Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kültür Temel Lisesi, Kültür Gazetesi’ni yayınladı

Yayınlanma Tarihi : 17.03.2016 00:00 Bu haber 907 defa okundu

Kültür Temel Lisesi yayımladığı Kültür Gazetesi’nin ilk sayısını yayınladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Kültür Temel Lisesi, Kültür Gazetesi’ni yayınladı

Temel liselerin vizyonunu, açılışından bu yana Kültür Temel Lisesinin 6 aylık sosyal ve kültürel faaliyetlerine, en önemlisi sınava giren öğrencilerinin içinde bulunduğu durumu ve onlara nasıl yaklaşılması gerektiğine dair özellikle velilere yönelik bilinçlendirme amaçlı yazılarla dolu dolu bir gazete yayımladı.

Antakya & Samandağ Kültür Temel Liseleri Kurucularından Ali Girişken gazetemize yaptığı açıklamada, “Gazetemizin esas amacı Pazar günü sınava giren öğrencilerimizin ve velilerimizin yanında olduğumuzu göstermektir. Özellikle gazetemizin 4. Sayfasında Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Koordinatörümüz Süheyla Orçin’in özellikle velilerimize yönelik hazırladığı kültürel ve eğitsel anlamda yazıyla çocuklarımızın sınavdan daha önemli olduğu mesajını vermeye çalıştık. Sınavı kazanma çabasından önce çocuklarımızı kazanma çabası içerisinde olmalıyız. Nasıl bir anne babaya sahip olduğumuz önemli değil, çünkü bu seçim bizim elimizde değil. Ama nasıl bir anne baba olacağımız çok önemli. Çünkü bu bizim elimizde.

Bulmaca, zeka oyunları, satranç ile kültürel bir bölüm oluşturarak gazetemize eğlencede kattık. Şuanda yaptığımız çalışmalar kapsamında 60 okula ve Mustafa Kemal Üniversitesine öğretmenlerimiz aracılığıyla gazetemizin dağıtımını gerçekleştirdik. Velilerimize ve öğrencilerimize katkıda bulunmasını temenni ediyoruz, Kültür Temel Liseleri olarak üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol