Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Küçükdüveyki: Jet Turizm Ailesi Olarak Samandağ Halkının Ulaşım Sorunu çözdük

Yayınlanma Tarihi : 07.10.2023 23:19 Bu haber 318 defa okundu

6 Şubat depreminin en acı biçimde yaşandığı ilimizde faaliyet gösteren sektörünün köklü firması Jet Turizm asrın felaketi sonrası hiç ara vermeden devam ettiği hizmetine Samandağ’dan başlattığı seferler ile devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Küçükdüveyki: Jet Turizm Ailesi Olarak Samandağ Halkının Ulaşım Sorunu çözdük

Geçtiğimiz bu zor süreçte Hatay’ın kalkınması adına yaptığı çalışmalar  ile takdir toplayan Jet Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Küçükdüveyki konu ile ilgili yaptığı açıklamasında: ”Yaşadığımız deprem sürecinde; en cok etkilenen ilçelerimizden biri olan Samandağ ilçemiz ve burada yaşayan değerli Samandağ halkımız. Şehirler arası ulaşımda maalesef büyük sıkıntı  yaşamaktadır.

Jet Turizm ailesi olarak geçmis olsun dileklerimizle beraber, bir nebze yaralarımıza merhem olması ümit ettiğimiz şehirler arası ulaşımda  her gün akşam saat 20:00 de Samandağ merkezimizden kalkışlı Mersin, Anamur, Alanya, Antalya, Ankara, Eskişehir seferlerimizin başladığının  müjdesini siz değerli Samandağ halkımızla paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Siz değerli Samandağ halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek için Jet turizm ailesi olarak her zaman yanınızdayız . Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürlerimizi sunar, şimdiden iyi yolculuklar dileriz.” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol