Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kaybetmemiz için ne gerekiyorsa yaptı!

Yayınlanma Tarihi : 04.03.2016 00:00 Bu haber 1026 defa okundu

Defne 2013 Spor Yönetimi, İskenderun deplasmanında kötü bir yönetim sergileyen maçın orta hakemi Asker Açıkgöz’ü bir daha maçlarında görmek istemediklerini söyledi..

Paylaş Paylaş Paylaş
Kaybetmemiz için ne gerekiyorsa yaptı!

 

Kaybetmemiz için ne gerekiyorsa yaptı!

 

Hatay Süper Amatör Küme Play-Off Grubunda şampiyonluğu hedefleyen Defne 2013 Spor, önceki gün deplasman da İskenderun 1967 Spor’a 2-1 mağlup olmalarını, kötü bir yönetim sergileyen maçın orta hakemi Asker Açıkgöz’e bağladı.

Kulübün 2. Başkanı Yılmaz Gülbahar, gazetemize yaptığı açıklamada, Hatay İl Hakem Kuruluna da tepki göstererek, “Bu nasıl bir atamadır ki, böylesi kritik bir maça niyeti belli bir hakemi atarlar. Orta Hakem Asker Açıkgöz, kaybetmemiz için ne gerekiyorsa yaptı. Futbol bu tür hakemlerle gelişmez, aksine geriler” diye sert konuştu.

DEFNE 2013 SPOR’UN ŞAMPİYONLUĞUNU ENGELLEYECEK BİR PLANLARI VARSA BİZE BAŞTAN SÖYLESİNLER

Hakemin evsahibi takımın seyircisinin baskısına maruz kaldığını, maç içerisinde oyuncularını sindirerek, takımının hızını kestiğini ve takdir haklarını evsahibi ekipten yana kullandığını öne süren Gülbahar, “Yazık bizim emeğimize. Paramızı, zamanımızı, harcayacağız. Bir hakem gelecek bunu 90 dakikada bitirecek. Eğer, Defne 2013 Spor’un şampiyonluğunu böyle bir planla engelleyeceklerse, bize baştan söylesinler, bizde kendimizi hiç yormayalım. Biz kimsenin oyuncağı ve figüranı da değiliz” dedi.

Her zaman maçlarına “adil ve tarafsız” hakemler istediklerini belirten Yılmaz Gülbahar, “Bu nasıl adil ve tarafsız ki, 90 dakika yenilmemiz için çaba gösterdi. Seyircinin baskısından korkarak, çaldığı düdükler ve yanlı kararları ile amacına ulaştı” dedi.

DEFNE 2013 PES ETMEZ AMA BİZİM SABRIMIZI TAŞIRMASINLAR

Kulübün 2. Başkanı Yılmaz Gülbahar, İskenderun 1967 Spor karşısında üstün oynamalarına rağmen yenildiklerine dikkati çekerek, “Sahada cesur olmayan bir hakeme rağmen çok üstün oynadık. İnanılmaz goller kaçırdık. Biz takımımıza her zaman güveniyoruz, güvenmeye de devam edeceğiz. Şampiyon olacağımıza da yürekten inanıyoruz. Sadece yolumuza engel koymasınlar. Maçlarımıza seyircinin baskısından korkmayan, cesur yürekli, tarafsız ve adil yönetim sergileyen hakemler istiyoruz. Asker Açıkgöz’ü de bir daha maçlarımızda görmek istemiyoruz” diye sözlerini tamamladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol