Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Katil İsrail ile dost olunur mu

Yayınlanma Tarihi : 28.06.2016 00:00 Bu haber 694 defa okundu

Saadet Partisi Hatay İl teşkilatı Haziran ayı İl Divan toplantısını Ramazan ayında da sürdürdü.

Paylaş Paylaş Paylaş
Katil İsrail ile dost olunur mu

Antakya Beyza İş Merkezi’nde düzenlenen İl Divan toplantısına partililer yoğun ilgi gösterdi.

Toplantıya Saadet Partisi Genel İdare Kurlu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, İlçe Başkanları, Gençlik ve Hanım kollarından katılım oldu.

Divanı yöneten Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, ilçe başkanlarından ilçelerin durumluları hakkında bilgi aldıktan sonra divan toplantısına konuşmacı olarak katılan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan Türkiye’nin İsrail anlaşmasına tepki göstererek İsrail’in bir terör devleti olduğunu söyledi.

Yaptıkları hatalar görülmesin diye bir yandan gerginliği had safhaya çıkararak suni gündemlerle halkı oyalarken diğer yandan gizli kapılar ardında İsrail lehine anlaşmalar yapıyorlar.

İsrail ile Türkiye anlaşmasının maddelerine bakınca, bir-iki kulağa hoş gelen tazminat gibi maddeleri ön planda tutarak zafer gibi lanse etmeye çalışsalar da çok vahim maddeler olduğunu görüyoruz. Bu anlaşmayla İsrail’in ablukası meşru hale gelecek tanınacak” dedi.

DAVALAR İPTAL OLUYOR, ŞEHİT KANLARI PARAYA TERCİH EDİLİYOR

Mübarek ramazan ayında rezil anlaşmaya yazıklar olsun diyen Çalışkan, Mavi Marmara’nın hesabı bu şekilde mi sorulacak? Davalar iptal oluyor, şehit kanları paraya tercih ediliyor.

İşgalci İsrail’in aldığı Filistin doğalgazı Türkiye üzerinden Batı'ya pazarlanacak. Türkiye’nin Avrupa’ya İsrail gazını taşıması Filistin’e kurşun olarak dönmeyecek mi? Ayrıca İsrail'e yönelik eylemler engellenecek ve bunlara terör denilecek. 

Son olarak İsrail her zaman olduğu gibi bir terör devletidir diyen Çalışkan, “Katil İsrail ile dost olunur mu?” diye sordu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol