Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Kardeşlik ruhu ile siyaset yapacağız

Yayınlanma Tarihi : 14.06.2016 00:00 Bu haber 843 defa okundu

AK Parti Hatay Defne İlçe Başkanlığı görevine atanan Atilla Önal, bir teşekkür mesajı yayınladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Kardeşlik ruhu ile siyaset yapacağız

AK Parti Defne İlçe Başkanı Atilla Önal Başkanlığa getirilmesi üzerine yazılı açıklamada bulundu.

10 Haziran Cuma günü gerçekleşen AK Parti Genel Merkez Atamasıyla Defne İlçe başkanlık görevine seçilen Atilla Önal, yayınladığı teşekkür mesajında, kardeşlik ruhu içerisinde siyaset yapacaklarını söyledi.

Önal, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli AK davanın AK gönüllüleri; 10 Haziran 2016 tarihi itibarı ile AK Parti Genel Merkezi tarafından Defne İlçe Başkanlığıyla görevlendirilmiş bulunmaktayım. Öncelikle şahsıma gösterdikleri teveccühten dolayı değerli halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Bana bu görevi layık gören AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlandırma Başkanım Sn. Mustafa Ataş, Hatay Milletvekillerimiz; Sn. Adem Yeşildal vekilim başta olmak üzere tüm Hatay milletvekillerimize, Hatay İl Başkanım Sn. Ahmet Atıç’ a, telefonla, yüz yüze, sosyal medya üzerinden arayıp tebriklerini ileten dostlarıma ve teşkilatımızın bütün üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bundan sonra da Defne ilçemizde AK Parti teşkilatı ve mensupları, kardeşlik ruhu içinde siyasi faaliyetlerine devam edecek ve partimizin misyonunu ve ilkelerini benimsemiş,  bu davaya hizmet edecek Defneli hemşerilerimizi kucaklayacaktır. Başarının sırrı; saygı, sevgi, dürüstlük, birlik ve beraberlikten oluşmaktadır. İktidar partisi olarak ilçemize yapacağımız hizmetlerde, ortak akıl ve istişare müessesesini devamlı kullanarak daha katılımcı bir yönetim tarzı ortaya koyacağız. İlçemizde, partimizin misyonunu benimseyen, davamıza ve Defne'mize hizmet etmek amacı ile siyaset etmek isteyen Defne'li hemşerilerimizin her zaman yanında olacağız.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol