Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HÜLYA NEHİRDEN YARIŞMA VE PANELE DAVET

Yayınlanma Tarihi : 10.03.2016 00:00 Bu haber 948 defa okundu

HÜLYA NEHİRDEN YARIŞMA VE PANELE DAVET

Paylaş Paylaş Paylaş
HÜLYA NEHİRDEN YARIŞMA VE PANELE DAVET

Samandağ Kadın Dayanışma Derneği, Samandağ Belediyesi Kadın Danışma Merkezi ve Samandağ CHP Kadın Kolları tarafından ortaklaşa düzenlenen ” Kadın Ve Barış “ konulu şiir yarışması ve” Kadınca, dostça, insanca” konulu panel 12 Mart Cumartesi günü Yeni Çarşı Salonunda gerçekleşecek. Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir Tüm kadınları etkinliklere davet etti.

NEHİR: TÜM KADINLARI DAVET EDİYORUM

Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir  :“12 Mart Cumartesi günü saat 13.00’ de Yeni Çarşı salonunda  “Barış ve kadın” konulu şiir yarışmasının ödül töreni ile Gül Erdost, Alaz Erdost'un panelist olacağı “Kadınca, dostça, insanca “konulu panel gerçekleşecektir. Tüm kadınları 12 Mart panel ve şiir yarışması etkinliklerine davet ediyorum” dedi.

12 Eylül zindanlarında işkence ile öldürülen İlhan Erdost'un eşi Gül Erdost ile kızı Alaz Erdost kadın hakları aktivistleri, toplumsal bellek platformunun kurucuları olarak tanınıyor.

Şiir yarışmasının sonucunda birinciye tam altın ödülü ikinciye 3 çeyrek altın ödülü üçüncüye 2 çeyrek altın ödülü dördüncüye 1 çeyrek altın ödülü verilecek.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol