Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hidro havuzunda çalışmalar sürüyor

Yayınlanma Tarihi : 23.07.2016 00:00 Bu haber 967 defa okundu

Defne Belediyesi tarafından Harbiye Mahallesinde bulunan Hidro Havuzu ve çevresinin düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediliyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hidro havuzunda çalışmalar sürüyor

 

Yıllardır kaderine terk edilen Hidro Havuzu ve çevresine el atan Defne Belediyesi geçtiğimiz ay Havuz ve çevresiyle ilgili projesini teknik ve yasal süreçleri tamamlayarak hayatta geçirmişti.

YAMAN: BÖLGEMİZ CAZİBE ALANI OLACAK

Yapılan çalışmaları yakından takip eden Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman “projemiz birçok teknik ve yasal prosedürün aşılmasıyla geçtiğimiz ay fiili olarak uygulamaya başlandı. Bir ay içerisinde Hidro Havuzu ve çevresinde yapılacak düzenlemelerde oldukça yol kat ettik önümüzdeki 40 gün içinde projenin tamamlanmasına gayret gösteriyoruz, Harbiye mahallemizin önemli turistik noktalarından biri olan Hidro Havuzu yapılacak düzenleme çalışmaları tamamlandığında bölgenin göz bebeği olacaktır. Proje oldukça geniş bir alan üzerinde uygulanıyor ve tamamlandığında her şeyin en iyisine layık olan halkımızın önemli cazibe merkezlerinden biri olacağı konusunda iddialıyız” dedi.

                

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol