Hatay Mahalli Haber
MENÜ

HATSU Meclisinde Seçim Krizi

Yayınlanma Tarihi : 11.11.2016 00:00 Bu haber 904 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü genel kurulu kasım ayı olağan toplantısı dün Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş başkanlığında gerçekleşti.

Paylaş Paylaş Paylaş
HATSU Meclisinde Seçim Krizi

Toplantıda su fiyatları ve bütçe ile ilgili maddeler ilgili komisyonlara havale edilirken 2 adet asil ve 2 adet yeden denetçinin seçimi sırasında kriz yaşandı.

MATKAP: ADAYIMIZI GERİ ÇEKİYORUZ

Tartışmalar arasında CHP Grubu adına söz alan grup başkanı Selim Matkap, “Duruma bakılırsa Ak Parti grubu ile MHP grubu ittifak yapmış. Tiyatro yapmanın anlamı yoktur. Biz bu durumda adayımızı geri çekiyor ve oylamaya katılmıyoruz” dedi.

Yapılan denetçi seçiminde Ak Parti’den Cengiz Yıldız ve MHP’den Ekrem İlkbahar asil üye olarak seçilirken Ak Parti grubundan Rıfat Sarı ve Ekrem Özel yedek üye olarak seçildi. Asil üyelerin devlet memuruna verilen 1. Kademenin en alt derecesinden 10 TL daha az olmak kaydıyla maaş almalarına oybirliğiyle karar verildi. 4,5 ve 6. Maddeler komisyonlara havale edilirken bir sonraki toplantının 23 Kasım günü saat 16.00’da yapılmasına karar verildi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol