Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatayspora Milli gurur

Yayınlanma Tarihi : 25.01.2017 00:00 Bu haber 834 defa okundu

Hatayspor’un U-14 takımı oyuncularından Alperen Soysal ve Mustafa Yılmaz Hatay’ımızın gururu oldular iki futbolcumuzda 14 yaş Türkiye geneli Milli Takımına ikinci defa çağrılmayı hak kazandılar.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatayspora Milli gurur

U-14 teknik sorumlusu Aykan Öksüz, yaptığı açıklamada, Alperen ve Mustafa’nın çok yetenekli oyuncular olduğunu ve U-14 Milli Takım Adana Bölge Sorumlusu İbrahim Okutan’ın yakın markajına girdiklerini belirterek, U-14 Milli Takım Teknik Sorumlusu Güngör Çetinkaya’nın da her iki oyuncuyu yakından takip ettiğini söyledi.

GÖKHAN ZAN: ALTYAPI MEYVELERİNİ YAVAŞ YAVAŞ ALMAYA BAŞLIYORUZ                      

Hatayspor’un Genel Koordinatörü Gökhan Zan da, yaptığı açıklamada, sezon başında yeniden yapılanmaya gittikleri Hatayspor altyapısında büyük bir ilerleme kaydedildiğini ifade ederek, şöyle devam etti:

“Altyapı meyvelerini yavaş yavaş almaya başlıyor. U-14 teknik sorumlumuz Aykan Öksüz hocama ve tüm kategori hocalarıma katkılarından dolayı teşekkür ederim. Henüz yolun başındayız. Hatayspor adı altında Milli Takımda bizleri temsil eden iki genç oyuncumuza da başarılar dileriz.

Tüm Hatay'daki amatör kulüpleri temsilcilerinden ricam gelin Hatayspor adı altında yeni cevherler ve gençler yetiştirelim gelin bir olalım beraber olalım. Bu vesileyle Karaağaçspor temsilcilerine desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.”

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol