Süper Lig'de küme düşme hattında yer alan Hatayspor, Gaziantep FK ile oynayacağı son maç için hazırlıklarını Erdemli Atış Poligonu’nda yoğun bir şekilde sürdürüyor. Teknik Direktör Murat Şahin, oyuncularını hem fiziksel hem de taktiksel olarak en iyi şekilde bu maça hazırlamayı hedefliyor.

Süper Lig'de bu sezon zor günler geçiren takımlardan lan Hatayspor, son maçlarına odaklanmaya devam ediyor. Süper Lig'deki son haftalara yaklaşılırken, Hatayspor, Gaziantep FK ile oynayacağı maç için çalışmalarını Erdemli Atış Poligonu’nda yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Gelecek sezon için planlamalarını da şimdiden yapmaya başlayan takım, ligdeki son maçlarına odaklanarak, hem fiziksel hem de psikolojik olarak güçlü bir şekilde sahada olmayı hedefliyor.
-Taktik Antremanı Gerçekleşti-
Hatayspor'un Mersin’deki Erdemli Atış Poligonu’nda yaptığı antrenman, takımın fiziksel dayanıklılığını arttırmayı ve maç için hazırlıkları üst seviyeye çıkarmayı amaçladı. Antrenmana ısınma hareketleriyle başlanırken, daha sonra oyuncular, hız, çeviklik ve dayanıklılık üzerine çalışmalar yaptı. Teknik ekip, futbolculara özellikle paslaşma, top kontrolü ve hızlı oyun geliştirme üzerine çeşitli taktiksel antrenmanlar uyguladı. Antrenman çift kale maçla sona erdi.
-Gaziantepspor Maçı Bizim İçin Önemli Mücadele Olacak-
Hatayspor Teknik Direktörü Murat Şahin, oyuncularının bu süreçteki gösterdikleri kararlılıktan oldukça memnun olduğunu dile getirdi. Şahin, "Lig sonlarına gelirken, takımdaki birlikteliği ve özveriyi her zaman daha da artırmaya çalışıyoruz. Gaziantep FK maçı, bizim için önemli bir mücadele olacak. Gerçekten zorlu bir sezon geçiriyoruz. Ancak her antrenmanda oyuncularımın gösterdiği performans beni umutlandırıyor. Şu anki odak noktamız, son maça kadar güçlü bir duruş sergilemek ve sezonu tamamlayıp geleceğe dair güçlü bir zemin hazırlamak" dedi.
Şahin ayrıca, "Gelecek sezon için planlamalarımızı yapmaya başladık. Şu anda her şeyin temellerini atmak için çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki süreçte daha güçlü bir Hatayspor izleteceğiz" ifadelerini kullandı.
Gaziantep FK - Hatayspor karşılaması Gaziantep Stadyumu’nda 13 Nisan Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. Maçı Ali Şansalan yönetecek. Murat Ergin Gözütok ve Gökhan Barcın yardımcı hakemler, Ömer Faruk Gültekin dördüncü hakem olarak görev yapacak.