Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatay’ımızda her şey kontrol altında

Yayınlanma Tarihi : 16.07.2016 00:00 Bu haber 891 defa okundu

Hatay Valisi Ercan Topaca, Valilik Binası’nda düzenlediği basın toplantısında, yaşanan darbe girişimi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatay’ımızda her şey kontrol altında

Ülke olarak tatsız bir gece yaşadığımızı dile getiren Vali Topaca, "Şehitlerimize öncelikle Allah`tan rahmet diliyoruz. Demokrasiye, ülkemizdeki kamu düzenine bir başkaldırı girişimi ile karşılaşıldı. Allaha şükür kontrol hızla sağlanıyor, hayat normale dönüyor. Hatay’la ilgili şunu söyleyebilirim ki kentimize hâkimiz, herhangi bir sorun yok. Jandarmasıyla, polisiyle, devletiyle birlikte bir bütünüz, tek yumruğuz. Herhangi bir tartışma söz konusu değil. Hatayımızda her şey kontrol altında. Kamu düzeni, devlet düzeni, hukuk düzeni devam ediyor. Bunun dışına çıkanlarla ilgili gerekli işlemi yapıyoruz. 1 tane askeri personelin gözaltı kararı var, işlemi devam ediyor. Önümüzdeki saatlerde isim olarak açıklayacağız" dedi.

6 MÜRETTEBAT GÖZALTINA ALINDI

Vali Topaca söyle devam etti: "Hatay’a inen bir askeri kargo uçağının mürettebatı olan 6 kişi de gözaltına alınmıştır. Çünkü izinsiz bir iniş ve izinsiz bir kalkış teşebbüsü olmuştur. Onun dışında Hatay’da bu hususta herhangi bir olay söz konusu değildir. Şu an her şey normal ve hayat devam ediyor. Biz de görevimizin başındayız. Ben vatandaşlarımıza demokrasiye sahip çıkmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu devlet bizim, bu ülke bizim, bu millet bizim. Kolay kolay kimseye bırakıp gitmeye de niyetimiz yok. Gerekirse canımız pahasına sahip çıkmaya devam edeceğiz."

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol