Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatay’da beraberlik geleneği bozulmadı 0-0

Yayınlanma Tarihi : 28.02.2016 00:00 Bu haber 937 defa okundu

Bordo-Beyazlı ekip, Play-Off mücadelesi veren Menemen Belediyespor karşısında istenilen oyununu oynayamadı ve bir puana razı oldu..

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatay’da beraberlik geleneği bozulmadı 0-0

Hatay’da beraberlik geleneği bozulmadı 0-0

STAD: Atatürk
HAKEMLER: Bahattin Şimşek ***, Birol Güldane ***, Erdem Gökalp ***
HATAYSPOR: Mücahit ***, Mithat ** (Dk.79 Süleyman **), Ahmet *, Emrah *, İzzet **, Mesut *, Selçuk ** (Dk.84 Eren *), Tolga **, Serdar * (Dk.79 Semavi *), Soner ***, Semih **
MENEMEN BELEDİYESPOR: Kazım **, Yasin ***, Efe ***, Umut **, Ersin ***, Ramazan **, Murat **, Emre ** (Dk.81 Rıdvan *), Selim ***, Sinan (Dk71 Tayfun *), Mustafa ** (Dk.58 Özkan **)
GOL: Yok
SARI KARTLAR: Selçuk (Hatayspor), Sinan (Menemen)

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta kümede kalma mücadelesi veren Hatayspor, kendi sahasında Menemen Belediyespor ile 0-0 golsüz berabere kaldı.
Son 4 maçta 4. beraberliğini alan Bordo-Beyazlılar, Play-Off mücadelesi veren Menemen Belediyespor karşısında istediği oyunu sahaya yansıtamadı ve bir puana razı oldu.
İki takımda kazanma adına futbol olarak ortaya seyri keyfi bir oyun oynayamazken, Hatayspor sahasında aldığı beraberliğe rağmen puan cetvelinde bir basamak yükselerek, 14. sıraya yükseldi.
HATAYSPOR MAÇIN BAŞINDA AHMET’LE NET GOLLÜK FIRSATI KAÇIRDI
İki takımında temkinli başladığı karşılaşamaya henüz 2. dakikanın içerisine yeni girildiği dakikalarda Selçuk’un derinleme pasıyla topu önünde bulan ve kaleciyle karşı karşıya kalan Ahmet’in, plase vuruşu az farkla auta gitti ve Hatayspor adına mutlak bir gol kaçtı.
23. dakikada konuk ekibin attığı gol “elle oynama” gerekçesiyle maçın hakemi tarafından geçersiz sayıldı.
İlk yarıda başka tehlikeli pozisyon olmayınca, 0-0 golsüz sona erdi.
İkinci yarıya Menemen Belediyespor daha baskılı başladı. Hatayspor kalesinde pozisyon buldular. Savunmamızın yerinde müdahaleleri gole izin vermedi. Özellikle Soner ve ikinci yarıda oyuna giren Süleyman, rakip takımın net gollük pozisyonlarını başarıyla önleyen isimler oldular
Hatayspor’un oyunun son bölümündeki atakları sonuçsuz kaldı ve iki takımında razı olduğu skor 0-0 sona erdi ve puanlar paylaşıldı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol