Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hatay Için Antakya Için El El Verin

Yayınlanma Tarihi : 12.07.2023 08:43 Bu haber 234 defa okundu

"Nevşehir/Kapadokya Sebze ve Meyve Hali Anahtar Teslimi ve Açılış Töreni"ne katılan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz'ın yan yana oturması dikkat çekti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Hatay Için Antakya Için El El Verin

Vatandaşlar iki belediye başkanının yan yana gelmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "İki başkanımızdan da Hatay ve Antakya'nın sorunlarında dayanışma örneği sergilemelerini bekliyoruz. 6 Şubat'ta yaşadığımız asrın felaketinde bir şehir yok oldu. Şimdi kırgınlık zamanı değil, birlik ve beraberlik zamanıdır. El ele verin bu şehri tekrar ayağa kaldırın. Ayrıca şehrimiz için buna mecbursunuz. Çünkü bu millet sizden hizmet istiyor. Hizmetleri birleştirin, omuz omuza yürüyün" diye görüşlerini belirttiler.

BAŞKAN SAVAŞ 15 BELEDİYEYE AĞABEYLİK YAPMALIDIR

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın 15 belediye başkanına ağabeylik ve liderlik yapması gerektiğinin altını çizen vatandaşlar, "Yıkılmış ve her tarafı harebeye dönmüş bir şehri ayağa kaldırmak için 15 belediye başkanımızın bir olma zamanıdır. Siyaset zamanı değildir. Sayın Lütfü Savaş, Hatay'daki tüm belediye başkanları ile bir araya gelerek onlara el uzatmalı ve Hatay için alınacak kararları ortak almalıdırlar. Ağlama ve mağduriyet edebiyatını bir kenara bırakarak, daha gerçekçi yaklaşımlar sergilenmeli, Hatay için mazeret değil, proje üretilmelidir. İlk adımı da Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'tan bekliyoruz" açıklamasını yaptılar.

Vatandaşlar son olarak da, Belediye Başkanları ile birlikte 11 Hatay milletvekilinin de Hatay için tek vücut olmak zorunda olduklarını bildirdiler

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol