Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Hassalı Kaymakamlarının Kalmasını Istiyor

Yayınlanma Tarihi : 26.08.2023 12:14 Bu haber 157 defa okundu

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Kilis Elbeyli Kaymakamıyla yer değiştirilen Kaymakamları Osman Acar’ın atamasına tepki gösteren Hassalı, kararı yanlış bulduklarını belirterek kaymakamlarının yerinde kalmasını istedi.     

Paylaş Paylaş Paylaş
Hassalı Kaymakamlarının Kalmasını Istiyor

Hassa Kaymakamı Osman Acar Kilis Elbeyli’ye, yerine de Elbeyli Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı atandı. Resmi gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin sabah saatlerinde duyulması üzerine Kaymakamları Osman Acar’ın Kilis Elbeyli İlçesine atandığını öğrenen Hassalı vatandaşlar toplu halde kaymakamlığa gitti.

Kaymakamlık binası girişinde bekleyen ilçe halkı Kaymakam Osman Acar’la kucaklaştı, bağrına bastı.

MUHTARLAR KAYMAKAM İÇİN MÜHÜRLERİNİ ORTAYA KOYDULAR!

Daha sonra ilçede görev yapan muhtarlar da kaymakamlık önüne gelerek ellerinde mühürleriyle kararın yanlış olduğunu ifade ederek “Onlara nasıl hizmet ettiğimizi biliyorlar. Bunun karşılığı bu olmaması lazım. Bu hamallara kulak versinler. Hassa Halkı olarak kaymakamımızın kalmasını, yeniden istiyoruz. Bu yanlış kararın bir kez daha gözden geçirilmesini, yanlıştan dönülmesini istiyoruz” dediler.   

İlçede sabah saatlerinden itibaren Kaymakam Osman Acar’ın Kilis Elbeyli’ye atanmasını her platformda tepki gösterdiler, sosyal medyadan da tepkilerini dillendirmeyi sürdürüyorlar.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol