Hatay Mahalli Haber
MENÜ

GÜZELMANSUR VE SAVAŞ’TAN TEŞKİLATLARA ZİYARET

Yayınlanma Tarihi : 01.04.2016 00:00 Bu haber 934 defa okundu

Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur ve Hatay BŞB Başkanı Lütfü Savaş, CHP Antakya İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
GÜZELMANSUR VE SAVAŞ’TAN TEŞKİLATLARA ZİYARET

Yapılan ziyarette CHP Antakya İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri,

CHP Antakya Kadın ve Gençlik kollarının yanı sıra partililerde hazır bulundu. Bu ziyarette konuşmalar yapan Başkanlardan ilk önce söz alan CHP Antakya İlçe Başkanı Hasan Ramiz Parlar oldu. Chp Antakya İlçe Başkanı H. Hasan Ramiz Parlar ziyaretten duyulan memnuniyeti dile getirirken katılımcılara teşekkür etti ve CHP Antakya İlçe Başkanlığı olarak yapışan çalışmalardan kısa bilgiler verdi. Ayrıca Hatay BŞB’nin 2.yılı dolayısıyla Savaşa CHP Antakya İlçe Yönetimi adına çiçek takdim edildi.

BAŞKAN SAVAŞ: ÇALIŞMALAR HIZLANACAK

CHP Hatay BŞB Başkanı Lütfü Savaş konuşmasında şu ana kadar yapılan hizmetler ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili Yönetici ve partililere bilgiler verdi. Bunun yanı sıra ziyarette gördüğü kalabalıktan son derece memnun olan Savaş, önümüzdeki süreçte çalışmaların daha da hızlanacağının altını çizdi.

Son olarak konuşan CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur CHP Antakya İlçe Başkanlığının yaptığı çalışmalardan dolayı herkesi tebrik ederek memnuniyetini dile getirdi. Güzelmansur konuşmasına İlçeler arası koordinasyonunu ve uyumun tüm hızla iyileştiğini ve CHP’nin nasıl kurumsal bir yapıya  dönüştüğünü anlattı. Bu tür çalışmaların devam edeceğini ve bu çalışmanın siz değerli yöneticilerimizin bilgi ve birikimiyle olacağına inancını anlatarak, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Şölen havasında geçen ziyaretin ardından katılımcılar Savaş ve Güzelmansur’u uğurladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol