Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Eren kurttan başkan yamana ziyaret

Yayınlanma Tarihi : 25.06.2016 00:00 Bu haber 728 defa okundu

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yardımcısı Eren Kurt, bir dizi incelemede bulunmak amacıyla geldiği Hatay’da Defne Belediye Başkanı Op. Dr. İbrahim Yaman’ı makamında ziyaret etti.
CHP Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Başkan Yaman’ı ziyaret eden CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı yardımcısı Eren Kurt, Başkan Yaman’a gençlik kollarının çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Eren kurttan başkan yamana ziyaret

KURT: ÇALIŞMALARIMIZI ÖZVERİYLE SÜRDÜRÜYORUZ

Kurt, “Türkiye’nin dört bir yanında Gençlik kolları örgütlenmeleriyle ilgili ciddi çalışmalar yürütüyoruz, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu gençlik hareketini ve parti içi gençlik örgütlenmelerini oldukça önemsiyor ondan aldığımız güven ve destekle çalışmalarımızı daha özveriyle daha güçlü bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.

YAMAN: GENÇLER GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİDİR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman “Siyasi hareketlerin ve örgütlenmelerin en önemli faktörlerinden olan ve partinin dinamizmini sağlayan gençlik örgütlenmelerini önemsiyor ve gençlerimizin çalışmalarını değerli buluyoruz. Gençlik kolları zayıf ya da olmayan siyasi çalışmaların toplumda karşılığı olmayacağını düşünüyorum. Geleceğin mimarı gençlerin ülkelerine ve yaşadıkları coğrafyaya karşı gösterdikleri duyarlılık o ülkenin geleceğinin güvencesidir” dedi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol