Hatay Mahalli Haber
MENÜ

DEFNE KOLEJİ’NDE MASA TENİSİ RÜZGARI

Yayınlanma Tarihi : 05.03.2016 00:00 Bu haber 1963 defa okundu

DEFNE KOLEJİ’NDE MASA TENİSİ RÜZGARI

Paylaş Paylaş Paylaş
DEFNE KOLEJİ’NDE MASA TENİSİ RÜZGARI

Hatay Defne Koleji Okulları ile Hatay Gençlik Spor İl Müdürlüğü ortaklığıyla düzenlenen Masa Tenisi turnuvası dün Hatay Defne Koleji Spor salonu ve çok amaçlı salonda başladı.

Hatay genelinden yaklaşık 80 öğrencinin katıldığı turnuvayı Müdür Yardımcısı Yusuf Çiçek, Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Duvarcı, Antrenör Ela Açıkgöz ve Soner Eskiocak tertip etti. Turnuvayı ise Masa Tenisi Hatay İl Temsilcisi Mehmet Sönmez ve görevli hakemler yönetecek.

Genç kızlar-erkekler, Yıldız kız-erkekler kategorilerinde düzenlenecek turnuva 2 gün sürecek. SÖNMEZ: AMACIMIZ MASA TENİSİNİ GENÇLERE SEVDİRMEK

Turnuva öncesi açıklamalarda bulunan Masa Tenisi Hatay İl Temsilcisi Mehmet Sönmez, “Masa tenisi sporunun gençleri kötü alışkanlıklardan korumak ve sağlıklı yaşam için en ideal sporlardan biridir. Bu yüzden Hatay’da böyle bir turnuva tertip ettik. Ev sahipliği için Defne Koleji Okullarına ve Gençlik Spor İl Müdürü Cemil Şensöz’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

DUVARCI: HATAY’DA İLK DEFA DÜZENLENİYOR

Sönmez’den sonra kısa açıklama yapan Defne Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Duvarcı ise şunları söyledi, “Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Okulumuz Defne Koleji Okullarının ortaklaşa düzenlediği turnuvada gençleri ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Bu kapsamlı organizasyon Hatay’da ilk defa gerçekleşiyor. Bunun da mutluluğunu yaşıyoruz. Turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diliyorum.”

İki gün sürmesi planlanan turnuva sonunda 1., 2., ve 3.’ye kupa, madalya ve tüm katılımcılara katılım belgesi verilecek.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol