Doğu Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DASİFED), 2025-2028 dönemi Olağan Genel Kurulu’nun ardından ilk Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda görev dağılımı yapılarak yeni dönem için yönetim kadrosu şekillendi.

Genel Kurulda yeniden güven tazeleyen Gülay Gül, oy birliğiyle Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilirken, Adnan Ağır ise Başkan Vekili olarak belirlendi.
Yeni dönemde Başkan Yardımcılığı görevlerine şu isimler getirildi:
Alpaslan YücelAhmet HorozMüfit TennioğluÇiğdem KıralHatay EsmergilGenel Sekreterlik görevini ise üç isim üstlendi:
Celile BulgurcuSefer KaplanZekiye Çankaya FakıoğluSayman Üyeler olarak:
Sema Yesilağaç AlpaslanRavda Özelsoy ArslanSami ArıcaDenetleme Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu:
Gökhan AlkanŞevket ParmaksızSimay BilirSeda Eryılmaz EmirBuse Ceren GülDisiplin Kurulu Üyeleri ise şu şekilde belirlendi:
Recep AtakaşMehmet KılıçlarFaruk EkinciSezai BoncukAli Alper KazanDASİFED’in yeni dönemde bölge iş dünyasıyla daha güçlü bağlar kurmayı, sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda projeler geliştirmeyi ve kadın-erkek eşit temsiline dayalı kurumsal yapısını sürdürmeyi amaçladığı belirtildi.