Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ÇOCUKLAR TİYATROYA DOYACAK

Yayınlanma Tarihi : 18.03.2016 00:00 Bu haber 835 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin(HBB) toplumdaki sanat duyarlılığını yüksek tutmak anlamında sosyal belediyecilik anlayışını sahnelediği oyunlarla yansıtan HBB Şehir Tiyatrosu, geleceğimizin teminatı olan çocukların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
ÇOCUKLAR TİYATROYA DOYACAK

2 OYUN SAHNELENECEK

İnsan odaklı sosyal belediyecilik anlayışını ürettiği projeler, ortaya koyduğu hizmetler, gerçekleştirdiği aktiviteler ile her geçen gün daha da ileriye taşıyan HBB Şehir Tiyatrosu, 19 Mart Cumartesi Günü Saat 13.00 ve 15.00 saatlerinde başarılı sanatçı Atilla Yaprak’ın yazıp yönettiği  ‘Keloğlan’ adlı eğitici ve eğlenceli çocuk oyununu Hatay Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sahneleyecek.

20 Mart Pazar günü ise saat 13.00 ile 15.00 saatlerinde Hatay Kültür Merkezi’nde geleneksel kültürümüze ait olan ve ışığın deriden yapılan tasvirlerin gölgesini beyaz bir perde üzerine yansıtması temeline dayanan ‘Karagöz Dişçi’de’ adlı gölge oyununu miniklerle buluşturacak.

 

MİNİKLER, BİLİNÇLENİP EĞLENECEK

 

HBB Şehir Tiyatrosu yetkilileri, sanatla hem bilinç kazandırmak hem de eğlenceli anlar yaşatmak amacıyla tüm çocukları hafta sonu sahnelenecek olan ücretsiz etkinliklere davet etti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol