Hatay Mahalli Haber
MENÜ

CHPLİ GENÇLER YAYLADAĞINI ZİYARET ETTİ

Yayınlanma Tarihi : 29.03.2016 00:00 Bu haber 890 defa okundu

 Yayladağı ana kademe ilçe başkanı Murat Kalabaz ve Yayladağı gençlik kolları ile birlikte Yeditepe, Yeşiltepe, Karaköse, Aydınbahçe mahallelerini ziyaret eden heyet halkla sohbet etti ve halkın sorunlarını dinledi. Eskiden tütün sayesinde ayakta durduklarını belirten Yayladağı halkı tütünün bitirilmesiyle birlikte boynumuz büküldü daha sonra Suriyelilerin gelmesi ve onlara bizden daha çok ayrıcalık tanınması boynumuzu tamamen büktü. Hayvancılığında bitme noktasına geldiğini belirten halk çoğumuz hayvanlarımızı yok pahasına satıyoruz geçim derdi bizi zor duruma düşürdü” ifadelerini kullandı.

Paylaş Paylaş Paylaş
CHPLİ GENÇLER YAYLADAĞINI ZİYARET ETTİ

KUTLU: KARA BULUTLARI HEP BERABER DAĞITACAĞIZ

Ziyaretler sırasında konuşan CHP Hatay Gençlik kolları başkanı Ümit Kutlu, “Halkın sorunlarını en iyi bilen ve gerçekten çözüm üretmeye çalışan bizleriz. AKP ülkenin her mahallesinde halkın belini büktü her mahallede nerdeyse benzer sorunlar var. Bu sorunların yanında her gün gelen şehit haberleri ve nerde ne zaman bomba patlayacak korkusuyla yaşamamız bizleri her geçen gün içinden çıkılmaz bir hale soktu. Ülke ve millet olarak zor günler geçiriyoruz. Bu zor günlerin üstesinden geleceğiz Ülkemize aydınlık günleri hep birlikte getireceğiz ülkemiz insanı gülmeyi, mutlu ve umutlu olmayı herkesten çok hak ediyor.

Ziyaretler sırasında konuşan Yayladağı ilçe Başkanı Murat Kalabaz ise sürekli halkla iç içeyiz oları en iyi biz anlarız. Sürekli halkımızla istişareler yapıp çözüm üretmeye yanlarında olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin üzerinde ki bu karanlık bulutları hep birlikte dağıtacağız” dedi. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol