Hatay Mahalli Haber
MENÜ

CHP’Lİ BİNGÖL VE TORUN HATAY’DA

Yayınlanma Tarihi : 21.03.2016 00:00 Bu haber 918 defa okundu

CHP Ankara Milletvekili ve CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ile CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun incelemelerde bulunmak üzere CHP Hatay İl Başkanlığına geldi. İkiliyi İl Başkanlığında kalabalık bir partili grubu karşıladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
CHP’Lİ BİNGÖL VE TORUN HATAY’DA

Bingöl ve Torun İl Başkanlığı’nda açıklamalarda bulundular.

Kalabalık partili grubuna ilk önce CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, “CHP Hatay İl Başkanlığı ayağa kalkıyor. Biz Genel Başkan yardımcılarımızla sürekli istişare halindeyiz. Bugünkü ziyarette bu açıdan oldukça önemli. Ben Genel Başkan Yardımcılarıma ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

TORUN: ÜLKEYİ KARANLIK ZİHNİYETE TESLİM ETMEYİNİZ

Daha sonra konuşan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Ülkemiz terörle yatıp kalkar hale geldi. Her sabah uyandığımızda bombalarla ölümle uyanıyoruz. Bunun önüne geçebilecek tek güç siz vatandaşlardır. Ülkeyi karanlık zihniyete teslim etmeyiniz. Herkesi sevgiyle kucaklıyorum” dedi.

BİNGÖL: GÜZEL GÜNLER CHP İLE GELECEK

CHP Ankara Milletvekili ve CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Biz daha Hatay’da dünkü şehidimizin acısı dinmeden bugün de bir şehit haberiyle güne başladık. Artık Her gün bombaların patladığı terörün kol gezdiği bir ülke haline geldik. Buradan AKP’ye oy veren vatandaşlarıma seslenmek istiyorum. Onların bize oy veren vatandaşlardan asla bir farkı yok. Biz AKP’nin karanlığından sizler sayesinde kurtulacağız. Umuyorum ki güzel günler CHP ile gelecek.”

Konuşmaların ardından Bingöl, Torun ve beraberindekiler il binasına geçerek vatandaşlarla sohbet ettiler. 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol