Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Buna izin verenleri esnaf düşmanı ilan ediyorum!

Yayınlanma Tarihi : 07.03.2016 00:00 Bu haber 1085 defa okundu

HESOB Başkanı Teksöz, ‘Sosyete Pazarı, Kermes’ gibi satışlara müsaade eden Belediye Başkanlarına uyardı;

Paylaş Paylaş Paylaş
Buna izin verenleri esnaf düşmanı ilan ediyorum!

Buna izin verenleri esnaf düşmanı ilan ediyorum!

 

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz, “Sosyete Pazarı ve Kermes” adı altında etkinliklere izin veren Hatay’ın 15 belediye başkanına uyarıda bulunarak, “Buna izin verenleri esnaf düşmanı ilan ediyorum” dedi.

Teksöz, kendi sosyal paylaşım sitesinden yaptığı yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı başta 15 ilçe belediye başkanına seslenerek, esnafın zaten zor durumda olduğunu “Sosyete Pazarı ve Kermes” gibi etkinliklerle de yok edilmek istendiğini ileri sürdü.

Bu satışa izin verenleri, “Esnaf düşmanı ilan ediyorum” diyen Başkan teksöz, şöyle devam etti:

“Belediyenize üç-beş kuruş para alacaksınız stant satışı yaparak bazı firmaları zengin edeceksiniz, sonrada benim esnaf ve sanatkarım kan ağlayacak. Yemezler, günü gelince bunların hesabı sorulur. Geçen hafta İskenderun da açılmıştı. Hemen İskenderun Belediye Başkanımız sayın Seyfi Dingil’i aradım görevi süresince bir daha açılmayacağı adına bana söz verdi. Peki dedik. Şimdide bunların Antakya civarında gezdiklerini duydum. Yapmayalım beyler yazık bu esnafa. Sonra geliyorsunuz benim esnafım nasıl? Bir emriniz var mı? Olmaz beyler. Esnaf sizlere hakkını helal etmiyor, duyurulur.

Bu işlerden geri durun, dost kalalım. Küçük esnaf vergi öder dükkân kirası verir, işçi ücreti öder vs. Bunlar ise ne vergi öder, ne de başka bir şey öderler. Ayrıca sağlıksız ve kalitesiz ürünleri satarak halkı kandırırlar.”

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol