Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Belen'de MHP Liderinin Ismi ölümsüzleştirliyor

Yayınlanma Tarihi : 14.01.2024 14:53 Bu haber 101 defa okundu

Hatay’ın Belen İlçesinin Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanı ve adayı İbrahim Gül, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin adını yapımına başladıkları çeşmeyle ölümsüzleştirecek.

Paylaş Paylaş Paylaş
Belen'de MHP Liderinin Ismi ölümsüzleştirliyor

Ülkenin önde gelen siyasi liderlerinden aynı zamanda Partilerinin Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin adını ölümsüzleştirmek için hareket geçen Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül “Ülkemizin aydınlık yarınlara ulaşması için verdiği hizmetlerden dolayı Belen ilçemizin merkezine yakın, karayolu yan alanında ‘Dr. Devlet Bahçeli Çeşmesi’ inşa çalışmalarına başladıklarını açıkladı.

Proje kapsamında, şehrin merkezi bir noktasına konumlandırılacak olan çeşmenin, Dr. Devlet Bahçeli'nin vatanseverlik, milliyetçilik ve halka hizmet anlayışını simgeleyeceğini ifade eden Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül “MHP'nin köklerini ve bu önemli siyasetçinin liderliğini ölümsüzleştirmeyi amaçlıyoruz. Bu özel eser, şehrimize ayrı bir tarih ve kültür zenginliği kazandıracak, tarih boyunca kervanların uğrak şehri olan Belen ilçemizde karayolumuzu kullanan vatandaşlarımızın soluklandığı, su ihtiyaçlarını karşıladığı, tarihi bir yapıyı ilçemize kazandıracağımız için mutluluğumu ifade ediyorum” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol