Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, 13 Şubat Perşembe günü idrak edilecek olan ve Ramazan Ayı’nın gelişini müjdeleyen Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yapar, mesajında şu sözlere yer verdi; “Mübarek Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili’ne ulaşmış olmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bin aydan daha hayırlı olan Ramazan ayına ulaşmamıza vesile olan son kandil gecesidir Berat Kandili.
Toplumumuz için vazgeçilmez bir öneme sahip olan Berat Kandili'nin, Ülkemizin ve İslam Alemi'nin birlik, beraberliğine, içinde bulunduğumuz bu sıkıntılı zamanlarda insanlığın sağlık, hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbe ve dualarının kabulü ile arınma ve affına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin Berat Kandili'ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum."