Hatay Mahalli Haber
MENÜ

BASIN CAMİASININ NABZI HATAY’DA ATACAK

Yayınlanma Tarihi : 18.03.2016 00:00 Bu haber 921 defa okundu

Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğini yaptığı ve 2 gün sürecek olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) 6. Başkanlar Konseyi Toplantısı’na katılmak üzere 81 ilin Gazeteciler Cemiyeti Başkanları Hatay’a geldi.

Paylaş Paylaş Paylaş
BASIN CAMİASININ NABZI HATAY’DA ATACAK

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ile birlikte HGC Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğini yaptığı ve 2 gün sürecek olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 6. Başkanlar Konseyi Toplantısı’na katılacak olan cemiyet başkanlarını Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Ottoman Palace Hotel’de ağırlanıyor.

İLK GÜN PROTOKOL ZİYARETLERİ YAPILACAK

2 gün sürecek olan programın ilk gününde Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri sırasıyla MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Hatay Valisi Ercan Topaca’ya ziyaret gerçekleştirecekler.

Yapılacak olan ziyaretlerin ardından Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 6. Başkanlar Konseyi Toplantısı federasyon başkanları ve cemiyet başkanlarının katılımıyla Ottoman Palace Hotel’de gerçekleştirilecek.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol