Antakya Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kültür Sanat Çarşısı Açık Hava Sahnesi’nde düzenlediği etkinlikle çocukların heyecanlarına ortak oldu.

Programa Antakya Belediye Başkan Vekili Niyazi Yıldırım, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Gül Çalım, AK Parti Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Sönmez, AK Parti Antakya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdulhadi Doğan, MHP Antakya İlçe Başkanı Kadir Ertuğrul, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri, çok sayıda çocuk ve aileleri katılım gösterdi.
Etkinlikler, animasyon gösterileri, çocuk korosu konseri, çeşitli ikramların yer aldığı ve By Mikrofon İbrahim Kaşdaş’ın sunumuyla gerçekleşen programda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan çocuklar, heyecanlarını Antakya Belediyesi kameralarıyla paylaştı ve düşüncelerini aktardı. Çocuklar ve aileleri, etkinlikten dolayı Başkan Yapar, Antakya Belediyesi ve emeği geçen herkese teşekkür etti. 
Ziyaret programı nedeniyle Ankara’da bulunan Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak programa katılan herkese teşekkürlerini iletti.