Hatay Mahalli Haber
MENÜ

ZOR MAÇ

Yayınlanma Tarihi : 14.10.2016 00:00 Bu haber 663 defa okundu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta zirve mücadelesi veren Hatayspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Gümüşhanespor’u konuk ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
ZOR MAÇ

Bordo-Beyazlılar, ligin güçlü ekiplerinden Gümüşhanespor önünde yeniden çıkışa geçmek ve galibiyet hesapları yapıyor.

Son 3 maçta galibiyete hasret kalan Hatayspor, Pazar günü Gümüşhanespor önünde bu hasrete son vererek, taraftarının gönlünü almak istiyor.

HATAYSPOR BOĞAZİÇİ GRAND OTEL DE KAMPA GİRDİ

Gümüşhanespor maçı hazırlıklarını tamamlayan Bordo-Beyazlı ekip, Harbiye Boğaziçi Grand Otel’de kampa girdi.

Boğaziçi Grand Otelinde maç saatini bekleyen Bordo-Beyazlı ekipte sakatlığı devam eden kaptan Serkan Koç dışında eksik bulunmuyor.

KAVLAK: YENİDEN ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ

Hatayspor teknik direktörü Fatih Kavlak, son 3 haftada kaybettikleri puanları Gümüşhanespor maçıyla birlikte yeniden telafi edeceklerini belirterek, “Kaybettiğimiz maçlarda dahi çok iyi mücadele verdik. Ama şanssızlıklar yüzünden kazanamadık. Oyuncularımın performansından memnunum. Sahada özveriyle mücadele ediyorlar. Grubumuzda kolay rakip yok. Zor bir grupta mücadele ediyoruz. İşimiz kolay değil. Ama Hatayspor, zorları seven bir takım. Gümüşhanespor önünde taraftarımızın da desteğiyle kazanacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

HATAYSPOR-GÜMÜŞHANESPOR MAÇI SAAT 13.30 DA BAŞLAYACAK

Bu arada karşılaşmanın saati bir saat geriye çekilerek, Pazar günü Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın saati 13.30 olarak açıklandı.

Konuk Gümüşhanespor’un dönüş uçağına yetişebilmesi için daha önce 14.30 olan karşılaşmanın başlama saatinin 13.30’a alındığı bildirildi.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol