Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Zor Günleri Atlatacağız

Yayınlanma Tarihi : 16.06.2024 09:22 Bu haber 161 defa okundu

Antakya Güllübahçe Muhtarı Rafet Yavrum, yayınladığı Kurban Bayramı mesajıyla mahalle halkının ve Hataylıların bayramını kutladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Zor Günleri Atlatacağız

Güllübahçe Muhtarı Rafet Yavrum, mesajında, “Geçtiğimiz yıl yüzyılın felaketini yaşadığımız ama millet olarak bu felaketi dayanışmayla hafifletmeyi başardığımız bugünlerde bir kez daha Kurban Bayramı’na kavuşmanın buruk sevincini yaşıyoruz. Bu bayram da yüreğimiz buruk olsa da Hatay birlik ve beraberlik içinde el ele, gönül gönüle vererek, bu zor günleri de muhakkak atlatacaktır.

Bu özel günlerde büyüklerimizi ziyaret ederek hayır duasını almalı, küçüklerimize sevgi ve şefkatle yaklaşarak, onların bayram sevincine ortak olmalıyız. Komşularımızla bayramlaşarak özellikle yoksul, yaşlı, öksüz, yetim, kimsesiz, hasta vatandaşlarımız ile şehit ve gazi ailelerimizi ziyaret ederek, bayram neşesini ve coşkusunu hep birlikte paylaşmalıyız. Bayramın, ilimizin zor günleri geride bırakmasına vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor, değerli Hataylı hemşerilerimin, Güllübahçe Mahallesinin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol