Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Zeytin Hasadında Ata’ya Saygı Duruşu

Yayınlanma Tarihi : 10.11.2023 14:17 Bu haber 181 defa okundu

Cumhuriyetimizin kurucusu ve milli mücadelemizin önderi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 85.yıldönümünde yurt genelinde saygı, özlem ve minnet ile anıldı. Zeytin sezonunun tam gaz devam ettiği Altınözü Altınkaya mahallesinde zeytin hasadı yapan çiftçiler saatler 9:05’i gösterdiği an oldukları yerde saygı duruşunda bulunarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e saygı duruşunda bulundular.

Paylaş Paylaş Paylaş
Zeytin Hasadında Ata’ya Saygı Duruşu

10 Kasım tarihinde her yıl zeytin hasadında olduklarını belirten çiftçi Nurullah Taze , Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Atamız için saat 09:05’i gösterdiği anda nerede olursak olalım saygı duruşunda bulunduklarının altını çizerek “40 asırlık Türk yurdu düşman elinde esir kalamaz.” Sözü ile Hatay’a verdiği önemi gözler önüne seren Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü büyük bir gurur ile her zaman saygı, özlem ve minnet ile anmaya devam edeceklerini belirtti.Zeytin Hasadında Ata’ya Saygı Duruşu

Duygu dolu gözler ile saygı duruşunu gerçekleştiren Filiz Taze:” Atamıza sonsuz minnet borçluyuz, Bu yılda zeytin tarlasında Atamızı andık. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.” dedi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol