Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Zabıta esnafla işbirliği yapıyor

Yayınlanma Tarihi : 15.07.2016 00:00 Bu haber 631 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, il genelinde hizmet kalitesini yükseltmek ve sorunlara etkili çözümler üretmek adına Hatay’da faaliyet gösteren meslek gruplarının temsilcileriyle bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Zabıta esnafla işbirliği yapıyor

ZABITA ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ 

HBB Zabıta Daire Başkanı Edip Kadıoğlu, Kırıkhan- Antakya Hattı üzerinde çalışan Kooperatif Başkanı Cuma Türk ve İskenderun PAC Kooperatif Başkanı Ahmet Gökoğlu ile birlikte 13 Temmuz Çarşamba günü Kırıkhan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Sürücü’yü ziyaret etti.

ULAŞIM GÜVENLİĞİ PROFESYONEL EKİBE EMANET

HBB Zabıta Daire Başkanı Kadıoğlu beraberindeki heyetle, şehirde toplu taşıma işiyle geçimini sağlayan esnafın kullanacağı güzergâhlarının düzeni ile ulaşım güvenliğine tehdit oluşturacak unsurların ortadan kaldırılması konularına getirilecek çözümler hakkında görüş alışverişi gerçekleştirdi.

KADIOĞLU: EKİPLERİMİZE EĞİTİM VERİYORUZ

HBB Zabıta Daire Başkanı Kadıoğlu istişare turlarını, Kırıkhan Otogar İşletme Müdürü Mahmut Cirnooğlu’na gerçekleştirdiği ziyaretle devam etti.

Çalışmalarının Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatlarıyla hemşehrilerinin huzur ve güven içerisinde yaşamaları gayesinde gerçekleştirdiklerini kaydeden Kadıoğlu, “Hatay’ın her bölgesinde görev yapan arkadaşlarımız ile birlikte kent düzenini sağlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Denetlerken huzuru sağlamanın her anlamda önemi büyüktür. Hatay halkına daha iyi hizmet vermek için gün içerisinde oluşan sorunları en aza indirmek adına toplantılar yaparak, ekiplerimize eğitimler veriyoruz. Ayrıca vatandaşların huzurlu ve güvenli bir yolculuk yapmaları maksadıyla Şehirlerarası Otobüs Terminali ile şehir içerisinde toplu taşıma yapan araçlarda can ve mal güvenliğine dönük kapsamlı denetimler de gerçekleştirdik. Bu anlamda bütün bölgelerimizde iyileştirme çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

KALİTELİ HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kırıkhan Otogar İşletme Müdürü Cirnooğlu ile otogarın genel sorunları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan Kadıoğlu, Başkan Savaş’ın sorunlara çözüm odaklı yaklaşımı ile hizmet sunmaya devam edeceklerini vurguladı.

 

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol