Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Yükseliş Koleji Iyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan'ı Ağırladı

Yayınlanma Tarihi : 28.02.2024 19:39 Bu haber 325 defa okundu

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü'nün konuğu oldu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Yükseliş Koleji Iyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan'ı Ağırladı

Başkan Adayı Ceylan'ı Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu hayırsever iş insanı Nuri Üysen, genel müdür Aykut Davut Öktem karşıladı.Yükseliş Koleji Iyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan'ı Ağırladı

Verimli geçen ziyarette İskenderun'un geleceği konuşuldu.Yükseliş Koleji Iyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan'ı Ağırladı

Samimi ortamda geçen ziyarette konuşan Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu eğitimci Nuri Üysen, yerel seçimlerin özellikle İskenderun için önemli olduğuna vurgu yaparak, depremden sonra memleketin acilen toparlanmaya ihtiyacı olduğunu ifade etti. Üysen, Başkan Adayı Nazmi Ceylan'a başarı dileklerini iletti.

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, ise, nezaketinden dolayı Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen'e teşekkür ederek, "Gayemiz İskenderun'u toparlamak, geleceğe güvenle bakmasını sağlamaktır. Bizler bu memlekette yaşıyoruz. Burda doğduk. Burada öleceğiz. Gelecek kuşaklarımıza yep yeni bir İskenderun bırakmak en temel vazifemiz olacak" diye konuştu.

PAZARCI ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, Salı pazarına da giderek, hem esnafla hem de alışveriş yapan vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol