Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Yüksek: Hizmette Tatil Olmaz, Ekiplerimiz çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Yayınlanma Tarihi : 02.07.2024 08:52 Bu haber 56 defa okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi, İl genelindeki sorumluluk alanlarında gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Yüksek: Hizmette Tatil Olmaz, Ekiplerimiz çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar, şehrin her noktasında eş zamanlı olarak yapılıyor.

HBB Fen İşleri Daire Başkanı Mehmet Yüksek; "Hizmette tatil olmaz, ekiplerimiz ara vermeden çalışmalarına devam ediyor" diyerek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

15 ilçede çalışmaların devam ettiği belirten Yüksek; Arsuz Işıklı Mahallesinde Dere temizliği ve sahil bandı düzenlemesi, Gözcüler Mahallesinde hafriyat temizliği, Belen Yapraklı Mahallesinde yol bakım, onarım ve dere temizliği, Kırıkhan Güzelce-Yusuflu arasındaki bölümde asfalt öncesi zemin hazırlığı, Samandağ Seldiren Mahallesinde yol temizliği, Kuşalanı Mahallesinde dere temizliği, Gözene Mahallesinde yol bakım ve onarım, Yayladağı Bozlu Mahallesinde yol genişletme çalışması, Hassa Aktepe Mahallesinde asfalt öncesi zemin hazırlığı, Dörtyol Sahilinde ise temizlik çalışmaları yapıldığını belirtti.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol