Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Yük hayvanı bile zor geçer

Yayınlanma Tarihi : 16.06.2016 00:00 Bu haber 597 defa okundu

Hatay ilinin en gözde mesire yerlerinden biri olan Defne İlçesine bağlı Ballıöz Mahallesine ulaşımı sağlayan yolun bozuk olması büyük tepkilere neden oluyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Yük hayvanı bile zor geçer

Yıllardır mahallenin kanayan yarası olarak göze çarpan yol için görüş bildiren vatandaşlar, yetkili birimleri sert bir dille eleştirdiler.

Ballıöz mahallesinin bünyesinde barındırdığı tesisler ve harika doğasıyla özellikle hafta sonları Hataylıları ağırladığını hatırlatan vatandaşlar, “Ancak gelin görün ki bu doğa harikasına gidebilmek mümkün değil. Yıllardır el atılmamış yoldan traktörle bile geçmek zor. Geçtiğimiz günlerde Defne Belediyesi yola çakıl döktü. Ancak çakıl yığınları arsında yer alan kaya büyüklüğünde taşlar yolu daha da berbat etti. Çakıl döküldüğü gibi bırakıldığı ve dağıtılmadığı için yoldan geçmek daha da zorlaştı” dediler.

Böyle bir yerleşim biriminin Avrupalıların elinde olması halinde onu Cennet’e çevireceklerini hatırlatan vatandaşlar, “Ancak ne yazık ki bu doğa parçası Hatay’da yer alıyor. Diğer birçok güzel yerimiz gibi bakımsız ve hizmete ihtiyacı var. Defne Belediyesi ekiplerinin bu yola el atmasını bekliyoruz. Buraya gelen yabancı konuklar bizimle dalga geçiyorlar” dediler.

Fotoğraflarda şikâyet konusu olan yol ve yolun bazı bölümlerinden manzaralar görülüyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol