Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Yine uzatmalarda kaybettik

Yayınlanma Tarihi : 05.12.2016 00:00 Bu haber 633 defa okundu

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligindeki temsilcimiz Hatay Büyükşehir Belediyespor konuk etti Bellona Abdullah Gül Üniversitesi’ne normal süresi 64-64 biten maçta rakibine 74-73 mağlup oldu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Yine uzatmalarda kaybettik

Karşılaşma iyi başlayan konuk ekip Bellona Abdullah Gül Üniversitesi takımı ilk periyotu 22-14 ve ikici periyotuna 43-37 alarak ilk yarıyı bu skorla kapattı.

İkinci yarıya iyi başlayan Bellona Abdullah Gül Üniversitesi üçüncü periyotu 51-50 alırken, dördüncü periyotta Courtney Paris’in birbirinden güzel basketleriyle karşılaşmanın norma süresi 64-64 bitti.

Uzatmaya giden karşılaşmada Bahar Öztürk acemice bir faul yapması sonucu karşılaşmayı Bellona Abdullah Gül Üniversitesi takımını 74-73 kazanmayı bildi.

EN SKORER OYUNCU COURTNEY PARIS OLDU

Hatay Büyükşehir Belediyespor, Bellona Abdullah Gül Üniversitesi maçında 30 sayı yapan Hatay Büyükşehir Belediyespor oyuncusu Courtney Paris karşılaşmasının en skorer oyuncusu oldu. Maça damgasını vuran Paris, 20 Ribaunt ile rakibe adeta duvar oldu.

ÖZTÜRK: YAZILANLARIN HİÇBİRİ DOĞRU DEĞİL

Maç sonunda konuşma yapan Bahar Öztürk, "Çok güzel bir oyundu ve seviyemizi bir adım yükselttiğimize inanıyorum. Kayseri temsilcisi son beş sezondur ilk beş sırada yer alıyor,  onlar iyi bir takım. Oynayacağımız her maçta daha iyi olacağız ve Hatay'a galibiyetler yaşatacağız. Geçtiğimiz hafta bazı sitelerde para almadığımız için antrenmana çıkmadığımız söylendi. Yazılanların hiçbiri doğru değil. Biz Hatay'ı çok seviyoruz ve Hatay için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

HURST: BUGÜN HATAY İÇİN SAVAŞTIK

Takım oyuncusu Natalia Hurst,"Çok zor pozisyonları sayılara çevirdiler. Ama biz zor bir takım olduğumuzu bugün gösterdik. Takımla ilgili birçok yalan yanlış şey yazılıp çiziliyor. Taraftarlarımızın bu ve bizi destekleyen herkesin bilmesi gereken şey şu ki, eğer öyle bir şey olsaydı bugün burada birbirimize kenetlenmez ve bu kadar destek olmazdık. Bugün Hatay için savaştık ve savaşmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

CHATZİDAKİ: DAHA İYİ OLACAĞIZ

Antrenör Katerini Chatzidaki "Bu hafta bizim için garip bir haftaydı. Ama biz son iki gündür bu maça odaklandık. Beyin olarak bu maça hazırlanmak istedik ve bunu yaptık. Bugün rakip takım çok iyiydi. Hakemler, yanlış yerlerde yanlış pozisyonlara düdük çaldılar ve maçın akışını değiştirdiler. Ama buna rağmen oyuncularım ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Bugün oyuncularımın ortaya koyduğu performanstan oldukça memnunum. Eminim ki daha iyi olacağız" dedi.

Takım Antrenörü Ekin Koç'un takımdan gidişine dair açıklamalarda da bulunan Chatzidaki, "Bazen takımlarda böyle değişiklikler olabilir, oyuncular veya koçlar gidebiliyor yerine yenileri gelebiliyor. Bunun iyi veya kötü olacağını önümüzdeki günlerde yaşayıp göreceğiz. İnşallah her şey Hatay için iyi olacak" ifadelerine yer verdi.  

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol