Hatay Mahalli Haber
MENÜ

Yine Çekmece ve yine SUSUZLUK

Yayınlanma Tarihi : 23.04.2016 00:00 Bu haber 800 defa okundu

Defneliyi her yıl olduğu gibi bu yılda susuzluk korkusu sardı. Henüz yaz mevsimine dahi girmediğimiz bugünlerde su kesintilerinin başlaması üstelik günlerce sürmesi Defne ilçesinde ikamet eden vatandaşları tedirgin ediyor.

Paylaş Paylaş Paylaş
Yine Çekmece ve yine SUSUZLUK

Vatandaşlar, ”Henüz Bahar mevsimindeyiz. Üstelik bu yıl iyi de yağış oldu. Buna rağmen su kesintilerinin günlerce sürmesi bizi korkutuyor. Daha bugünden böyle ise Yaz mevsiminde ne olacak acaba? Hatay’ın, Defne’nin kaderi bu olmamalı” dediler.

Defne ilçesinin özelikle Çekmece mahallesinde ikamet eden vatandaşlar, Susuzluğun artık onlar için bir kader olmaktan çıkarılması gerektiğine dikkat çekerek, ”Hatay Büyükşehir Belediyesi olunca en azından bu sorunumuz biter diye düşünmüştük. Ancak ne yazık ki artarak sürüyor. Aradan 2 yıl geçmiş olmasına rağmen bize halen sabır gösterin diyorlar. Daha ne kadar sabır gösterelim? Bıktık” ifadesinde bulundular.

HATSU ilgili isimlerine seslenen Çekmece Mahallesi sakinleri, susuzluğun böyle sürmesi halinde HATSU binası önünde protesto gösterisi yapacaklarını ve haklarını sonuna kadar arayacaklarını öne sürdüler.

Bilindiği üzere dün itibariyle Defne ilçesinin başta Çekmece Mahallesi olmak üzere çok sayıda biriminde 5 günden bu yana su bulunmuyordu.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol