Hatay Mahalli Haber
MENÜ

'Yıkılan şehrin çocukları' Hatay'ı Ayağa Kaldırmak Için Mücadele Veriyor

Yayınlanma Tarihi : 30.08.2023 21:39 Bu haber 219 defa okundu

Hatay ASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Sümerspor Kulüp Başkanı Yılmaz Gülbahar, Hatayspor'un bu sezon Süper Lig'deki mücadelesinin çok özel olduğunu hatırlatarak, "Köstek değil, destek olalım" çağrısını yaptı.

Paylaş Paylaş Paylaş
'Yıkılan şehrin çocukları' Hatay'ı Ayağa Kaldırmak Için Mücadele Veriyor

Spor adamı Yılmaz Gülbahar, gazetemize yaptığı açıklamada, Bordo-Beyazlı taraftarlara, "Yıkılan Şehrin Çocuklarına" sahip çıkmaları çağrısında bulunarak, şöyle konuştu:

"Hataypor bu sezon diğer kulüplerden çok farklı konumda. Gaziantepspor ve Kahramanmaraşspor bizden çok daha iyi konumda olmalarına rağmen maddi olarak lige girmeyi riske almadılar. Ama Hatayspor'un başında, Volkan Demirel gibi bir teknik adam olduğu için çok şanslıydı. Türk futbolunun marka ismi olan Volkan Demirel, tüm benliğiyle kendini ortaya koyarak Hatayspor'un başarısını hepimizden fazla düşünmüştür. Transferde kulübe hiçbir maliyet ödetmeden kazandırdığı oyuncuların yanısıra az maliyetle yetenekli oyuncuları kazandırmıştır. Bugün Süper Lig'de birçok takımın transferde harcadığı paranın yüzde 20'sini bile Hatayspor ödememiştir. Durum böyle iken, 3 maçta 5 puan toplayan bir takıma yapılan eleştiriler vicdani değildir. Yıkılan Şehrin Çocukları Hatay'ı ve Hatayspor'u tekrar ayağa kaldırmanın gayreti içerisinde iken sosyal medyadaki alaşağı edici sözleri hak etmemektedir."

HEPİMİZDEN FAZLA HATAYSPOR'U DÜŞÜNEN VOLKAN HOCANIN YANINDA OLMALIYIZ

Hatayspor için kariyerini ortaya koyan bir Hataylıdan çok Hatayspor'u sahiplenen Volkan Demirel'in desteğe ihtiyacı olduğu dönemde eleştirilerin yapıcı olması gerektiğine dikkat çeken Yılmaz Gülbahar, "Bu takım hepimizin, Volkan hocayı bu mücadelesinde yalnız bırakmamamız gerekiyor. Gün birlik ve beraberlik günü, zor günleri 'Yıkılan Şehrin Çocukları'na sahip çıkarak göstermeliyiz" diye sözlerini tamamladı.

Paylaş Paylaş Paylaş
Etiket :
YORUMLARI GÖR
ÜYE YORUMLARI
Yorum yapabilmek için

Giriş Yap ya da Kayıt Ol